AcasăActualitate112FARSĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – A sunat la 112 și a reclamat o...

FARSĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD – A sunat la 112 și a reclamat o crimă

DISTRIBUIȚI

FARSĂ ÎN BISTRIȚA-NĂSĂUD  Un bărbat a sunat aseară la 112 și a reclamat o crimă comisă în Năsăud. Polițiștii s-au deplasat rapid la fața locului și au constatat că mortul era cât se poate de viu.

Polițiștii năsăudeni au fost alertați azi-noapte de un apel la 112. Un bărbat a sunat pentru a spune că o persoană a fost omorâtă în cartierul Valea Spinului. Rapid, autoritățile s-au deplasat în zonă, cunoscută ca fiind populată de persoane de etnie romă, dar – surpriză: totul a fost o mare minciună.

„Un bărbat de 26 de ani din Sîngeorz-Băi a sesizat poliția cu privire la comiterea unei infracțiuni de omor pe raza orașului Năsăud. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde, în urma verificărilor amănunțite efectuate, au constatat că cele sesizate nu se confirmă. Bărbatul respectiv a fost sancționat contravențional pentru apelarea falsă a organelor de poliție”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purătorul de cuvânt al IPJ BN Diana Pintea.

Ulterior, polițiștii au identificat persoana care se presupunea că a fost omorâtă. Martorii aflați în zonă spun că atât bărbatul care a sunat la 112, cât și presupusa victimă erau sub influența alcoolului.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA