AcasăActualitate112FĂRĂ URMĂ - O româncă a dispărut în Glasgow. A ieșit la...

FĂRĂ URMĂ – O româncă a dispărut în Glasgow. A ieșit la plimbare și nu s-a mai întors

DISTRIBUIȚI

FĂRĂ URMĂ. O tânără româncă este dată dispărută de mai bine de o săptămână de poliția din Glasgow. Potrivit Herald Scotland, Dorisa Andra Szanto, de 27 de ani, a fost văzut ultima oară duminică, 24 iulie, în jurul orei 05.30 dimineața.

Poliția a mai remarcat că de atunci femeia nu a mai vorbit la telefonul mobil, ceea ce înseamnă noi motive de îngrijorare.

O colegă de apartament a româncei a spus că aceasta era într-o stare de spirit scăzută și că avea un comportament haotic.

Potrivit poliției, Dorisa s-a mutat în Glasgow în luna mai a acestui an, după ce a lucrat pe mai multe nave de croazieră. Ea lucra ca ospătar în Glasgow City Centre. Când a ieșit din casă, duminică dimineața, ea i-a spus colegei de apartament că pleacă la o plimbare, ceea ce mai făcuse și altă dată.

Poliția a verificat deja porturile și aeroporturile pe unde femeia ar fi putut să părăsească țara, dar nu i-au dat de urmă.

De asemenea, tânăra nu ar mai fi lipsit niciodată de acasă fără să spună nimănui unde merge.

După ce au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere stradală, polițiștii au aflat că Dorisa fusese în centrul orașului Glasgow duminică, 24 iulie, la ora 12.55.

Femeia este descrisă ca având 1,62 m înălțime, slabă, părul șaten închis, ras pe partea dreaptă, ochi căprui și ten bronzat. Vorbește bine limba engleză. Dorisa purta o salopetă de blugi albastră, ruptă deasupra genunchiului stâng, pantofi albi și jachetă neagră de piele.

Cine poate da informații cu privire la acest caz o poate face la numărul de telefon 101, Partick Police Office sau la Crimestoppers: 0800 555 11.

 

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA