Acasăsinucidere maramuresFĂRĂ SMERENIE - Soția lui Grigore Leșe s-a fotografiat cu bluza desfăcută...

FĂRĂ SMERENIE – Soția lui Grigore Leșe s-a fotografiat cu bluza desfăcută și doar cu un colier peste sâni!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Iulia Gorneanu, soția artistului Grigore Lese, a pozat provocator în ținute de epocă.

Artistul Grigore Leșe a fost recent în prim-planul unui scandal, cerând celor de la trupa Taxi să fie scos din videoclipul „Despre smerenie”, deși inițial aderase la mesajul piesei. Un timp conservator, păstrător al tradițiilor, Lese nu este la fel și în viața particulară. După ce s-a despărțit de prima soție, el s-a însurat cu Iulia Gorneanu, director de galerie de artă, o blondă care este cu 17 ani mai tânără decât el.

iulia gorneanu2„De când am venit în București sunt cu Iulia Gorneanu. Iulia este cea care are grijă de mine, a avut grijă de mine, m-a ajutat. Mi-a schimbat viața și m-a ajutat să trec de o perioadă neagră a vieții mele. Totul s-a schimbat de când sunt cu ea”, a mărturisit artistul.

Și Iulia este o mare admiratoare a tradițiilor, creând chiar o colecție de modă destinată ținutelor purtate în perioada interbelică, o combinație de ii și diverse bijuterii. Cu toate aceste, ipostazele în care s-a fotografiat soția lui Lese au fost îndrăznețe. Ea a îmbrăcat o bluză albă, desfăcută, sânii fiind acoperiți doar de un imens colier, pentru ca în altă poză să apară cu aceeași cămașă scurtă, cu picioarele goale, meditând pe un cufăr vechi.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA