Acasăsinucidere maramuresFĂRĂ RUȘINE – Politician britanic: „Românii și bulgarii nu sunt în stare...

FĂRĂ RUȘINE – Politician britanic: „Românii și bulgarii nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpșunilor”

spot_img

DISTRIBUIȚI

FĂRĂ RUȘINE  Un politician  britanic, fost ministru, Owen Paterson, a șocat cu declarația lui la o conferință  din Birmingham, pe tema efectelor ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.

 

Potrivit BuzzFeed.com, acesta a vorbit despre  situații din perioada în care a fost secretar de stat pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale, din 2012 până în 2014, și a dat de înțeles că agricultura din Marea Britanie va avea de suferit fără mâna de lucru a migranților, întrucât britanicii nu se dau în vânt după culesul fructelor. El a precizat că românii și bulgarii deși nu știu să folosească telefoanele mobile, sunt buni la culesul căpșunilor.

CARE PE CARE? – Autodenunțul lui Sebastian Ghiță. Dar cine e Sebastian Ghiță?

„Poate nu sunt în stare să utilizeze telefoane mobile, dar sunt buni la culesul căpșunilor. Britanicii noștri nu ar face-o „, a afirmat deputatul conservator eurosceptic britanic despre imigranții români și bulgari, lăsând de înțeles că britanicii sunt puturoși, dar românii sunt proști pentru că nu știu să folosească tehnologia.

DREPT LA REPLICĂ – Mircea Dolha despre declarațiile senatorului Liviu Marian Pop: „Dacă tăceai, filozof rămâneai!”

„Cei mai supărați oameni pe care i-am întâlnit la Defra (n.red. -Departamentul pentru Mediu, Alimentație și Afaceri Rurale) erau cultivatori de fructe și legume afectați de neaplicarea Sistemului pentru sezonieri în agricultură care le permitea bulgarilor și românilor să beneficieze de cazare și mâncare pentru o perioadă limitată, în timpul sezonului, după care să revină în țările lor”, a mai spus acesta.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA