AcasăNews AlertFĂRĂ NICI O JENĂ – Taximetrist surprins în timp ce își face...

FĂRĂ NICI O JENĂ – Taximetrist surprins în timp ce își face nevoile în râul Săsar

spot_img

DISTRIBUIȚI

FĂRĂ NICI O JENĂ Faptul că unii dintre cetățeni aleg să nu fie în pas cu anul în care ne aflăm nu e nici o surpriză. De asemenea, lipsa bunului simț și lejeritatea cu care este afișată această caracteristică de către acest gen de oameni, nu doar că nu mai miră pe nimeni dar, de cele mai multe ori, este tratată cu indiferență.

De această dată, însă, gestul unui taximetrist băimărean nu a rămas neobservat.

Aflat probabil în așteptare în stația de taxi de peste drum de Vivo Mall, bărbatul nu a mai rezistat chemării naturii și a decis să își facă treburile în râul Săsar. Ghinionul acestuia a fost că o persoană a observat toată scena și a surprins-o video, publicând-o pe site-ul de socializare Facebook.

Sigur că, dacă te afli în mijlocul unui câmp, departe de orice formă de civilizație, o astfel de variantă este de luat în calcul, dar nu în mijlocul unui oraș unde există inclusiv toalete publice automatizate, la cele mai înalte standarde.

E de apreciat totuși că domnul taximetrist a fost atent la igienă și primul lucru pe care l-a făcut a fost să se curețe pe mâini cu niște șervețele umede.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA