AcasăslolvaciaFĂRĂ LIMITĂ DE VÂRSTĂ - Faza locală a concursului ”Talent show”

FĂRĂ LIMITĂ DE VÂRSTĂ – Faza locală a concursului ”Talent show”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ai un talent, dar nu ai avut ocazia să îl arăţi lumii? Interact Club Baia Mare îţi oferă şansa de a participa la faza locală a concursului „Talent Show”! Aceasta se va desfăşura în data de 21 noiembrie 2015, de la ora 18.00 la Teatrul de Păpuşi.

Înscrierile se fac la persoana de contact, Carina Asaftei (nr. de tel: 0749847913) până la data de 15 noiembrie 2015. Taxa de participare este de 10 lei. Acest concurs este destinat oricărei persoane dornice să-şi prezinte talentul, astfel nu există limită de vârstă. Marele câştigător va primi suma de 500 de ron şi va participa la faza naţională organizată la Râmnicu Vâlcea, în data de 12 decembrie.

Participanţii vor fi analizaţi de un juriu de specialitate alcătuit din Sanda Savolszky, actriţă la Teatrul Municipal şi cântăreaţă, Mădălina Costin, interpretă şi profesoară de canto la Recreart şi Geoge Pop, antrenor de dans la Galactic Dance.

”Vă aşteptăm să participaţi în număr cât mai mare! Nu uitaţi să vă chemaţi prietenii să vă susţină!”, îndeamnă organizatorii. Intrarea la spectacol este liberă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA