AcasăEvenimentSportFĂRĂ ISTORIC - Declarații după victoria echipei HCM Baia Mare (VIDEO)

FĂRĂ ISTORIC – Declarații după victoria echipei HCM Baia Mare (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Astăzi în Sala Sporturilor din Baia Mare HCM Baia Mare a câștigat fără probleme întâlnirea cu HC Zalău. Oaspetele au venit cu 12 jucătoare și fără antrenorul Gheorghe Tadici. Pe bancă a fost doar soția lui, Elena Tadici. Este pentru a doua oară, când Tadici nu ia loc pe banca echipei pe care o antrenează într-un meci pe care îl joacă în Baia Mare.

“Am venit la Baia Mare cu gândul de a face un joc bun. Cred că pe alocuri am și reușit. Am venit cu o parte din echipă pentru că aceste jucătoare, cinci etape au jucat mai puțin și am vrut să vedem valoarea lor. Știam că Baia Mare este una din cele mai bune echipe, cu cele mai bune jucătoare, zece jucătoare la națională, dar eu cred că am făcut față cu brio și mai ales în repriza a doua. Eu felicit echipa de la Baia Mare, le urez mult succes. Le felicit și pe fetele noastre pentru momentele bune din joc și sperăm să muncească mai mult, să progreseze și să ocupe loc în echipă așa cum ne dorim” a declarat Elena Tadici, antrenor secund HC Zalău.

“Mă bucur enorm că am reușit și astăzi să câștigăm și că a fost încă o victorie în jocul nostru. Mă bucur că între noi se leagă din ce în ce mai mult jocul și sperăm ca până la sfârșitul campionatului să o ținem din victorie în victorie. A fost un meci bun și mă bucur că am câștigat” a declarat Gabriela Perianu, jucătoare HCM Baia Mare.

“A fost un meci în care ne-am permis să rulăm și noi tot lotul. A fost un antrenament bun cred că pentru amândouă echipele. Sunt sigur că jocul de la Râmnicu Vâlcea va fi mult mai greu decât cel de astăzi la care echipa din Zalău s-a deplasat fără jucătoarele de bază. În orice caz mă bucur că am putut să alocăm timpi egali la fiecare jucătoare și să vedem pe cine contăm mai ales că nu peste mult timp o să înceapă confruntările din Champions League și câteva dintre ele nu a avut șansă să joace un timp îndelungat. Felicit și echipa din Zalău pentru dăruirea de care a dat dovadă și le dorim succes în jocurile importante care vor urma” a declarat Aurelian Roșca.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA