AcasăActualitateFĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ - Stațiile de apă uzată din Merișor, Bușag și...

FĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ – Stațiile de apă uzată din Merișor, Bușag și Tăuții Magherăuș nu pot funcționa. Furnizarea apei, sistată și pe o stradă din Baia mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

S.C. VITAL S.A. anunță că datorită unor lucrări la instalațiile electrice efectuate de S.C. ELECTRICA S.A. în localitatea Merișor, Bușag și Tăuții Măgherăuș, sistemul de canalizare nu va fi funcțional.

Rugăm utilizatorii din Merișor, Bușag și Tăuții Magherăuș ( str. 1 – de la intersecția strazii nr. 1 cu strada nr. 53 spre Bușag și străzile adiacente) să nu folosească sistemul de canalizare în data de 26 noiembrie 2020, între orele 09.00- 17.00, deoarece stațiile de pompare apă uzată nu vor funcționa. Societatea VITAL S.A. solicită înțelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Relații suplimentare pot fi obținute la dispeceratul societății, tel. 0262/215150, 1, 2 și 0362/401052, 3, 0372/752661”, se arată în comunicatul societății VITAL.

De asemenea, a fost anunțată și sistarea funrizării de apă potabilă pe bulevardul Unirii (de la pasajul CF la intersecția cu strada Europa) din municipiul Baia Mare, între orele 8:00 și 14:00, din cauza unei avarii la rețeaua de distribuție a apei. Echipele de intervenție ale VITAL sunt deja la fața locului pentru a remedia situația apărută.

 

ActualMM

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA