AcasăAlteleEconomicFĂRĂ DRUMURI LA GHIŞEE - Creditele online sunt tot mai căutate de...

FĂRĂ DRUMURI LA GHIŞEE – Creditele online sunt tot mai căutate de români

DISTRIBUIȚI

FĂRĂ DRUMURI LA GHIŞEE Credite online iau avans şi în România. Fără hârtii şi fără drumuri la ghişee, dar pericolele nu sunt deloc puţine. Cei care obţin creditarea prin aplicaţie, în doar 15 minute, pot să nu observe condiţii importante impuse de bănci pentru a oferi uşor banii.

Şase bănci comerciale oferă deja creditul online. De la birou sau de pe canapea, oferta poate fi personalizată. Se fac simulări şi poate fi aleasă cea mai bună perioadă pentru returnarea banilor. Noua generaţie, conectată mereu la internet, pare tot mai interesată, scrie Observator.

Însă, analiştii vorbesc despre pericole mai greu de depistat. Au studiat comportamentul clienţilor şi şi-au dat seama că, atunci când sunt în faţa unui calculator, atenţia poate fi mai scăzută.

În discuţia cu ofiţerul de credite pot pune întrebări, în timp ce în faţa laptopului pot fi tentaţi să treacă uşor peste detalii importante, care pot avea consecinţe asupra întregului buget.

Din cele şase bănci care oferă credite online, una dintre ele foloseşte şi semnătura digitală, pentru încheierea contractului. Toate folosesc aceleaşi condiţii de creditare, ca şi cele care nu au renunţat la metoda clasică. Clientul trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani, vechime în muncă de cel puţin un an şi venituri raportate la ANAF de minimum o mie de lei pe lună.
Datele sunt verificate cu ajutorul Fiscului.

În ultimul an, băncile şi-au dublat numărul operaţiunilor online cu clienţii, folosind aplicaţiile.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA