AcasăEvenimentFĂRĂ BOTNIȚĂ - Băimărean sancționat de jandarmi pentru Pitbullul său

FĂRĂ BOTNIȚĂ – Băimărean sancționat de jandarmi pentru Pitbullul său

spot_img

DISTRIBUIȚI

37 de amenzi in valoare de 5000 lei. Acesta a fost bilantul weekendului trecut pentru jandarmii maramureseni. Sancţionat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Este vorba despre un baimarean care a fost amendat cu 600 de lei.

Un echipaj de jandarmi aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitat duminică 13 septembrie a.c., în jurul orei 01.50 să se deplaseze la un local aflat în Piaţa Libertăţii din localitate, unde o persoană de sex masculin tulbură ordinea şi liniştea publică. A fost identificat L.M.I., de 35 ani, din localitatea Baia Mare, care fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, refuza să părăsească locaţia la cererea îndreptăţită a personalului şi a agenţilor de ordine, totodată adresându-le acestora ameninţări cu acte de violenţă, folosind pentru aceasta o sticlă de bere pe care o avea în mână. Acesta a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, cu amendă în valoare de 600 lei.
Câine periculos, fără botniţă

În ziua de 11 septembrie a.c., în jurul orei 16:45, un echipaj de jandarmi, aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, a surprins pe strada Universităţii din localitate, un tânăr în vârstă de 25 de ani, T.S.I. din Baia Mare, care plimba un câine din rasa Pittbul, fără a-i fi pusă botniţa. Acesta a fost sancţionat de către jandarmi cu avertisment scris.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA