AcasăActualitate112FAMILIA NU A FOST ANUNŢATĂ OFICIAL DE DECES - Românul decedat în...

FAMILIA NU A FOST ANUNŢATĂ OFICIAL DE DECES – Românul decedat în accidentul din Ungaria, de miercuri, nu poate fi repatriat

DISTRIBUIȚI

FAMILIA NU A FOST Au trecut două zile de la moartea unui român într-un carambol în Ungaria şi, nici până acum, familia lui nu a fost anunţată oficial. Era din Sibiu, iar acasă îl aşteptau soţia şi cei doi copii. Mama bărbatului a aflat de accident şi a presimţit că fiul ei este mort, scrie Observator.

„Un singur român a decedat şi acela este Puiuţul al nostru”. Aşa îi spuneau cei care-l cunoşteau. Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, se angajase în vară la o firmă de transport din Sibiu. Făcea drumuri între România şi Germania. Miercuri, se întoarcea acasă, când a nimerit în carambolul mortal.

A venit el, a venit colegul de Argeş în paralel cu el. Nu s-a frecat de el, şi după aia a venit un microbuz de persoane care a dat în amândoi.

Bărbatul era căsătorit şi avea doi copii. O fată de 16 ani şi un băiat de 5 ani. „Era un băiat cum greu mai găseşti în ziua de astăzi. E greu să vorbeşti, mai ales când ştii că are acasă doi copii, o soţie pe care a iubit-o ca pe ochii din cap. Plângem de când am aflat”.
„A fost un băiat deosebit. Acum, cu accidentul, a şocat tot cartierul. Chiar m-am întâlnit cu soţia lui de dimineaţă”.

„Am întrebat-o unde a fost şi a spus că a fost cu copilu’ şi că soţul ei e plecat în cursă. Şi după o oră jumate, am auzit în cartier că el a decedat”.

Oficial, nimeni nu a anunţat familia de moartea bărbatului. Şi asta pentru că reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe nu au trimis Poliţiei Române documentația. Actele ar fi trebuit să ajungă, prin diplomații români, la Direcția Rutieră.

În această situație halucinantă, românul mort a rămas al nimănui, în Ungaria. Familia şi-a dat seama că este vorba despre el şi deja se pregăteşte de înmormântare, în timp ce vecinii strâng bani pentru a-i aduce trupul neînsufleţit în ţară.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA