Acasă Actualitate Social Falşi angajaţi ai unei societăţi de furnizare a apei au înşelat un...

Falşi angajaţi ai unei societăţi de furnizare a apei au înşelat un bărbat cu suma de 250 de lei

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de investigaţii criminale au fost sesizaţi ieri de către un bărbat din municipiul Baia Mare, care a reclamat că a fost victima unei înşelăciuni. Din declaraţiile părţii vătămate a reieşit că, ieri în jurul orei 17.00, la locuinţa acestuia s-au prezentat doi bărbaţi care, susţinând că sunt reprezentanţi ai societăţii de furnizare a apei potabile, i-au solicitat suma de 250 de lei, în contul unor lucrări de reabilitare. Bărbatul a achitat pe loc suma solicitată, iar ulterior şi-a dat seama că nu a primit nicio chitanţă şi a anunţat poliţia. Cercetările în cauză continuă pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Recomandări: Aveţi în vedere faptul că societăţile de distribuire a gazului metan, a apei sau a energiei electrice, societăţile de salubrizare anunţă cetăţenii înainte de a efectua verificări la domiciliu şi nu solicită plata pe loc a serviciilor prestate. Acestea sunt incluse în facturile emise şi pot fi achitate doar la casieriile societăţilor respective sau la unităţi bancare. Puteţi să vă procuraţi o listă cu telefoane utile pe care să o folosiţi atunci când la uşa dumneavoastră se prezintă diverse persoane care pretind că reprezintă societăţi de furnizare servicii.

Atenţie la escroci!

Campania de prevenire a înşelăciunilor demarată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş continuă cu desfăşurarea de acţiuni în comunitate. În municipiul Baia Mare, poliţiştii dela Compartimentulde Analiză şi Prevenirea Criminalităţii şi  Poliţia de Proximitate Baia Mare au stat de vorbă cu cetăţenii oraşului, pentru a-i informa despre modurile de operare ale escrocilor şi despre măsurile de siguranţă pe care cu toţii trebuie să le adoptăm pentru a nu ne lăsa înşelaţi.

O acţiune în comunitate a fost desfăşurată şi în localitatea Baia Sprie, unde poliţiştii au discutat cu cetăţenii şi au distribuit pliantele campaniei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.






TE-AR MAI PUTEA INTERESA