AcasăMARAMURESUL ISTORICFALS - A crezut că va putea induce în eroare poliţiştii după...

FALS – A crezut că va putea induce în eroare poliţiştii după ce le-a prezentat actele mașinii

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii sigheteni au identificat ieri, 19 ianuarie, un maramureşean care este cercetat pentru comiterea a patru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pe strada 9 Mai din Sighetu Marmaţiei, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate. La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 39 de ani din comuna Onceşti. Acesta le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, un certificat de înmatriculare şi o asigurare de răspundere civilă auto emise de autorităţile din Franţa.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la legalitatea documentelor, poliţiştii au făcut verificări în bazele de date şi au constatat că autoturismul a fost înmatriculat în Austria dar la data de 18 iunie 2014 a fost radiat din circulaţie. De asemenea, plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului condus precum şi certificatul de înmatriculare şi asigurarea prezentate de şofer erau false.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA