AcasăLifestyleMondenFALIMENT – Irinel Columbeanu are mari probleme financiare

FALIMENT – Irinel Columbeanu are mari probleme financiare

DISTRIBUIȚI

FALIMENT  Irinel Columbeanu e falit! El nu se poate folosi de averea donată tatălui său. Irinel a fost dat în judecată și de Direcția Taxe și Impozite. Direcția vrea să-și recupereze datoria de la afacerist. Un necaz nu vine niciodată singur! Irinel Columbeanu simte pe pielea sa acest lucru. La doar două săptămâni de la moartea tatălui său, afaceristul de la Izvorani a fost dat în judecată și de Direcția Taxe și Impozite.

Primul termen va avea loc pe data de 10 octombrie! Pe lângă acest proces, Iri are de tras și de pe urma creditului neachitat făcut la o bancă. Instituția a și obținut într-o primă fază executarea silită a acestuia. Motiv pentru care, pentru a nu-și pierde averea, Iri a trecut totul pe numele tatălui său, inclusiv casa de la Izvorani. Cum Ion Columbeanu a murit însă în urmă cu două săptămâni, omul de afaceri nu se poate folosi de averea donată părintelui său. Fără niciun leu în conturi și plin de datorii, Iri nu ar putea să vândă nimic până ce nu va face succesiunea.

BANI MAI PUŢINI – Actualul Consiliu Local a tăiat la jumătate bugetul lui Cherecheș pentru organizarea Balurilor Bobocilor

Dată fiind averea estimată la peste cinci milioane de euro, acesta va trebui să scoată în jur de 35.000 de euro din buzunar. Cheltuielile țin de procedura succesiunii, la notariat. Doar că, odată ce va fi făcută această succesiune, Iri va fi executat silit de banca care i-a intentat proces, pentru un credit de 5,7 milioane de euro.

Irinel Columbeanu e falit. Potrivit revistelor de specialitate, în anul 2007 averea lui Iri se ridica la 150 de milioane de dolari!

Afaceristul avea în proprietate, numai la Ciolpani, 56 de terenuri care totalizau 3.000.000 de metri pătrați. Acesta a decis să investească într-o fabrică de ciment de la Cărbunești. Pentru fabrică a făcut acel împrumut de 5,7 milioane de euro. Din păcate, împrumutul l-a adus însă în pragul colapsului financiar.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA