AcasăActualitateFAKE NEWS! - Cum a păcălit un bărbat din Teleorman românii că...

FAKE NEWS! – Cum a păcălit un bărbat din Teleorman românii că pachetele donate pentru refugiații ucraineni sunt aruncate în câmp

spot_img

DISTRIBUIȚI

În urma unor imagini video apărute în spațiul public, postate de un cetățean din județul Teleorman cu privire la o filmare efectuată în punctul de frontiera din Sighetu Marmației, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș este abilitat să vă comunice următoarele:

Scopul tuturor polițiștilor maramureșeni, a celorlalte instituții ale Ministerului Afacerilor Interne și instituții locale implicate în aceste activități este de întrajutorarea prin orice mijloace a cetățenilor ucrainieni veniți pe teritoriul României.

Nu permitem sub nici o formă apariția așa ziselor ”fake news” prin care se denigrează activitățile desfășurate la nivel teritorial în județul Maramureș atât de instituțiile abilitate, cât și de cetățenii cu spirit civic.

Astfel, un cetățean din Teleorman a postat pe o rețea de socializare o înregistrare video prin care ar fi ilustrat situația pachetelor și obiectelor date spre folosință cetățenilor ucrainieni din punctul de trecere al frontierei din Sighetu Marmației.

Vă comunicăm faptul că acea înregistrare este falsă, nefiind filmată în punctul de frontieră din Sighetu Marmației.

Pe această cale facem apel la toți cetățenii să se informeze doar din surse oficiale cu privire la contextul actual, și nu numai, și să atragem atenția cu privire la faptul că fapta de comunicarea de informații false constituie infracțiune și este prevăzută și se pedepsește conform art. 404 din Codul Penal.

Imaginile pot fi vizionate aici:

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA