AcasăNews AlertFĂ CE FACE POPA! Preoții Maramureșului aduc ajutor și speranță la peste...

FĂ CE FACE POPA! Preoții Maramureșului aduc ajutor și speranță la peste 110 bătrâni și familii defavorizate

spot_img

DISTRIBUIȚI

În ciuda criticilor adesea aduse, campania filantropică „La căsuța unde-i neaua până-n tindă”, sprijinită de Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, dezvăluie un alt tablou al implicării preoților în ajutorarea celor nevoiași.

Vineri, 8 decembrie 2023, peste 110 de bătrâni și familii defavorizate din Maramureșul Voievodal au fost vizitați de voluntarii Asociației „Filantropia Maramureșeană”. Sub îndrumarea părintelui Andrei Pop și a altor reprezentanți bisericești, darurile oferite au adus nu doar alinare materială, ci și lumină și bucurie în sufletele beneficiarilor, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Această inițiativă nu reprezintă doar o acțiune caritabilă obișnuită, ci se încadrează în spiritul Anului Omagial 2023, dedicat pastorației persoanelor vârstnice în Patriarhia Română. Părintele Adrian Morar, referent al sectorului social-filantropic și misionar, a subliniat importanța prezenței active a Bisericii în comunitate și a menționat că aceste eforturi sunt menite să ofere sprijin concret celor aflați în nevoie.

Voluntarii, printre care Dănuț Bojor și Laura Andor, au fost mâna dreaptă a acestei campanii, aducând speranță în casele celor care, în multe cazuri, simt că au fost uitați de societate. Sursa foto, Asociația Filantropia Maramureșeană, ilustrează momente emoționante și sincere, subliniind impactul pozitiv al eforturilor colective.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA