AcasăLIFEEXTREM - Acrobație pe un coș de fum al Termocentralei Paroșeni

EXTREM – Acrobație pe un coș de fum al Termocentralei Paroșeni

DISTRIBUIȚI

EXTREM Slackliner-ul Flaviu Cernescu, cunoscut pentru acrobațiile pe care le-a realizat pe mai multe clădiri sau turnuri înalte din România, a reușit performanța de a escalada un coș de fum al Termocentralei Paroșeni, din Valea Jiului, pe care a efectuat mai multe mișcări de echilibristică la circa 180 de metri înălțime.
EXTREM „Nu este nici primul, nici ultimul turn pe care am fost. Am urcat pe nenumărate turnuri din țară și a fost OK. Pentru mine n-a fost ceva periculos”, a declarat tânărul.

El nu a dorit să precizeze exact data la care a efectuat acrobațiile pe marginea coșului de fum, arătând doar că acestea au avut loc pe la jumătatea lunii iulie.

Pe o înregistrare postată de Flaviu Cernescu pe rețelele de socializare se poate vedea cum acesta a urcat, la adăpostul nopții, pe coșul de fum al termocentralei, unde a rămas până dimineața, împreună cu o prietenă. Apoi, imaginile îl arată pe tânăr cum merge în echilibru pe o balustradă de metal, fixată pe conturul coșului de fum, și chiar cum stă într-un picior pe o porțiune care trece ușor de marginea acestuia. La un moment dat, Flaviu Cernescu merge cu o fată în spate pe marginea coșului, iar în alte secvențe se poate vedea cum face jonglerii cu trei portocale.

Pe de altă parte, conducerea Termocentralei Paroșeni a depus o plângere la Poliția Vulcan după ce a aflat de isprava tânărului, urmărind imaginile postate de acesta pe internet.

„Este extrem de periculos ceea ce a făcut acest tânăr. Acolo urcă doar alpiniști autorizați. Există riscul de cădere de la înălțime, de accidentare, de vătămare prin ardere”, a declarat directorul termocentralei, Doru Vișan.

Potrivit acestuia, în cazul în care s-ar fi evacuat fum pe acel coș, temperatura gazelor la ieșire ar fi ajuns la 160 de grade Celsius.

Directorul Termocentralei Paroșeni și-a manifestat însă și rezerva că filmulețul care este postat pe Facebook și pe YouTube de Flaviu Cernescu ar fi original în totalitate, în lipsa unor elemente certe de identificare electronică.

continuarea aici

sursa foto facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA