AcasăAlteleEconomicEXTRAGERE - Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii august are loc în 18 septembrie

EXTRAGERE – Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii august are loc în 18 septembrie

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXTRAGERE O nouă extragere a bonurilor fiscale este programată pentru duminică, 18 septembrie. Este vorba despre bonurile emise între 1 și 31 august.

EXTRAGERE Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 18 septembrie, va fi organizată prima etapă. Aceasta va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua și valoarea bonurilor câștigătoare.

După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.
Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19:40.
Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege. Dacă are înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat. De exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine.
După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF. Asta în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”. De asemenea, pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA