Acasăsinucidere maramuresExpoziţie fotografică în cadrul proiectului "Moştenire maramureşeană între Mara şi Cosău"

Expoziţie fotografică în cadrul proiectului “Moştenire maramureşeană între Mara şi Cosău”

DISTRIBUIȚI

Judeţul Maramureş reprezentat prin Consiliul Judeţean Maramureş în cadrul implementării proiectului „Moştenire maramureşeană între Mara şi Cosău”, a organizat la Sibiu în perioada 22-28 februarie 2013 o Expoziţie de fotografii dedicate zonei Mara-Cosău.
Evenimentul a reunit un număr de 90 instantanee fotografice care îmbină elementele de artă fotografică cu frumuseţea peisajelor, tradiţiilor şi obiceiurilor zonei Mara-Cosău şi au avut rolul de a insufla vizitatorilor expoziţei dorinţa de a descoperi această lume inedită din Maramureşului istoric.

Fotografiile au fost realizate în cadrul unei tabere foto organizată în luna decembrie 2012, unde şapte fotografi profesionişti au avut oportunitatea de a surprinde şi transpune unicitatea şi complexitatea patrimoniului turistic al acestei destinaţii. Totodată se va realiza un album foto care va cuprinde cele mai reuşite imagini surprinse de fotografi, dedicat zonei Mara-Cosău.

Expoziţia s-a bucurat de un număr mare de vizitatori care au fost încântaţi de zona de proiect suprinsă prin fotografii. Câteva dintre opiniilor celor care au vizitat standul:

„Una dintre cele mai frumoase expoziţii fotografice pe care le-am văzut. Mi-a plăcut lumina, încadrarea, dar cel mai mult, cred, au fost surprinse sentimentele acestor locuri.”

„Sunt impresionat de aceste locuri, de frumuseţea şi simplitatea acestor oameni şi-mi doresc să-i cunosc. Succes în activitatea ce o desfăşuraţi.”

„Dacă în realitate locurile sunt precum în imaginile prezentate cred că Maramureşul este cel mai frumos loc de pe Pământ! Felicitări!”

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Valoarea totală a proiectului este de: 992.870 lei, valoarea eligibilă a proiectului 807.500 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR 686.375 lei, valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional 104.975 lei, co-finanţare eligibilă a beneficiarului 16.150 lei.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA