AcasăMARAMURESUL ISTORICEXPORT - 11 firme din tara au promovat exportul de produse...

EXPORT – 11 firme din tara au promovat exportul de produse si servicii romanesti in Norvegia

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 22-25 august 2012, s-a desfăşurat, în Norvegia, o misiune economica de promovare a exportului românesc de produse şi servicii în domeniile confecţii textile, tricotaje, mobilă și produse din lemn, artizanat textil și din lemn, dulciuri și esenţe alimentare.
Din delegaţia română au făcut parte unsprezece societăţi cooperatiste: Atcom SCMCraiova, SCM Arta Lemnului-Bucureşti, SCM Colin Daily-Bucureşti, SCM Muncă şi Artă-Bucureşti, SCM Comodex-Târgu Mureş, Moda Sârguinţa SCM-Râmnicu Vâlcea, Progresul SCM-Galaţi, SCM Mobilă şi Tapiţerie-Bucureşti, Atcom SCM-Dâmboviţa, SCM Automecanica-Bucureşti si Confex SCM-Buzău.
Programul misiunii economice în Norvegia a cuprins participarea la un Forum de Afaceri cu tema „Norvegia – România, oportunităţi si premise pentru colaborare”, organizat la sediul Ambasadei României din Oslo, la care au fost prezenţi reprezentanţi din partea organizaţiilor, asociaţiilor si companiilor norvegiene. Întâlnirea a oferit celor prezenţi posibilitatea de se informa reciproc cu privire la activitatea instituţiilor si firmelor pe care le reprezintă, precum si cu privire la principalele domenii de colaborare in perioada următoare. In cadrul forumului, au fost prezentate atât teme de interes pentru firmele româneşti, cat si modalităţi concrete pentru acestea de a pătrunde cu produsele proprii pe piaţa norvegiana.
Membrii delegaţiei române au participat şi la Târgul „Gift and Interior Exhibition”, al
doilea ca mărime si importanţă organizat in Norvegia, unde au purtat discuţii cu
reprezentanţi ai unor firme norvegiene expozante si cu agenţi ai marilor producători de confecţii si produse de design interior din Norvegia.
Agenda delegaţiei române a cuprins totodată vizite si discuţii la sediul companiilor The Norwegian Cooperative Center, Norges Husflidslag si la fabrica Aurora Verksted.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA