AcasăEvenimentEXPOAPA 2018 – Societatea Vital a reprezentat cu onoare Baia Mare la...

EXPOAPA 2018 – Societatea Vital a reprezentat cu onoare Baia Mare la cea de a 20-a ediție a expoziției organizate sub egida „Expoapa”

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXPOAPA 2018  Societatea VITAL S.A. a participat în perioada 14 – 16 mai 2018, la Palatul Parlamentului din București, la cea de-a 20-a ediție a expoziției EXPOAPA – Forumul Regional al Apei Dunărea – Europa de Est. La eveniment au participat reprezentanți ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare, autorităților centrale și locale, instituțiilor de învățământ superior și de cercetare, organizațiilor internaționale de profil, precum și ai celor mai mari companii producătoare de tehnologii și echipamente de profil.

În cadrul complexului de manifestări denumit „Forumul Regional al Apei Dunărea – Europa de Est” au  avut loc pe parcursul celor trei zile de expoziție  o serie de evenimente, printre acestea aflându-se Conferința Tehnico – Științifică Internațională: ”Managementul și Utilizarea Eficientă a Apei 2018”, Seminarul ”Finanțarea Infrastructurii de Apă prin Fonduri Europene în Perioada de Programare 2014 – 2020” – în parteneriat cu Ministerul Fondurilor Europene (M.F.E.), Workshop – ”Reglementări în domeniul apei la nivel international” – cu suportul Grupului de Specialiști pentru Economie și Statistică al Asociației Internaționale a Apei (IWA) și al Comisiei Economice a ARA în parteneriat cu Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (A.N.R.S.C.), Concurs: Instalare branșament EXPOAPA – ediția cu numărul 20, precum și o serie de prezentări de produse și proiecte de investiții realizate de companiile participante.

În cea de-a doua zi a Forumului Regional al Apei Dunăre – Europa de Est, directorul general adjunct dr.ing. Mircea Mecea a prezentat lucrarea: Metode eficiente de valorificare a nămolurilor provenite din stațiile de epurare a S.C. VITAL S.A. și coordonatorul de Proiect POIM, Anca Lucit a prezentat Proiectul regional de dezvoltare a Infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Maramureș.

Forumul Regional al Apei-Dunăre-Europa de Est, aduce anual, în atenția participanților, informații de cea mai mare actualitate privind evoluția și dezvoltarea sectorului apei din România, în primul rând, dar și din țările regionale și nu numai.

În paralel cu manifestările, EXPOAPA a organizat și „Expoziția internațională specializată de utilaje, echipamente și tehnologii de tratare a apei și apelor uzate”, eveniment care a reunit expozanți din rândul celor mai renumite firme producătoare de echipamente și tehnologii.

Societatea VITAL S.A. a  participat si în acest an la manifestări cu un stand expozițional propriu, în cadrul celui rezervat Comitetului Teritorial “Transilvania”.

Comunicat de presă SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA