AcasăAdministrațieEXPOAPA 2017 – Societatea Vital, prezentă la Palatul Parlamentului din București

EXPOAPA 2017 – Societatea Vital, prezentă la Palatul Parlamentului din București

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXPOAPA 2017  Societatea VITAL S.A. a participat în perioada 15 – 17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din București, la cea de-a 19-a ediție a expozitiei EXPOAPA – Forumul Regional al Apei Dunarea – Europa de Est. La eveniment au participat reprezentanți ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare, autorităților centrale și locale, institutelor de învățământ superior și de cercetare, organizațiilor internaționale de profil, precum și ai celor mai mari companii producătoare de tehnologii și echipamente de profil.

În cadrul complexului de manifestări denumit „Forumul Regional al Apei Dunarea – Europa de Est” au  avut loc pe parcursul celor trei zile de expoziție  o serie de evenimente, printre acestea aflandu-se Conferința Internatională: Solutii Sustenabile in Managementul Apei 2017, un seminar organizat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE) pe tema Programului Operational Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, Workshop-ul Economic Regional intitulat Serviciile Publice de Apa la nivel international: Organizare, Functionare, Finantare, precum si o serie de prezentari de produse si proiecte de investitii realizate de companiile participante.

EXPOAPA 2017 3

Societatea VITAL S.A. a avut și o prezentare în Comisia Tehnico – Științifică  unde un colectiv de specialiști au prezentat una din preocupările noastre  privind protecția mediului, respectiv, evaluarea resurselor în cazul defecțiunilor la sistemul de canalizare, o aplicație WEB GIS din cadrul unui portal WEB, implementat și creat de către aceștia.
În paralel cu manifestările, EXPOAPA a organizat și „Expoziția internațională specializată de utilaje, echipamente și tehnologii de tratare a apei și apelor uzate”, eveniment care a reunit expozanți din rândul celor mai renumite firme producătoare de echipamente și tehnologii.

EXPOAPA 2017 2

Tot în cadrul maifestării , Grupul Tinerilor Profesioniști  (Young Water Professionals)  sub coordonarea Asociaţiei Române a Apei, au organizat a patra ediție a concursului de fotografie cu tema “APA –  De la sursă la emisar”. Fotografiile au fost expuse în holul Palatului Parlamentului, iar fiecare vizitator a putut vota fotografia preferată. Premierea a avut loc tot în cadrul EXPOAPA, în ultima zi de desfășurare.

Societatea VITAL S.A. a  participat si în acest an la manifestări cu un stand expozitional propriu, situat în cadrul Comitetului Teritorial “Transilvania”.

 

Comunicat de presă SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA