spot_img
AcasăNews AlertEXPLOZII SIGHET – Reluarea furnizarii gazului metan in zona afectata, posibil de...

EXPLOZII SIGHET – Reluarea furnizarii gazului metan in zona afectata, posibil de maine. Berg Gaz Sistem are Tel Verde pentru sesizarile oamenilor

DISTRIBUIȚI

Astazi la Sighetu Marmatiei au inceput procedurile de punere sub presiune a intregii conducte de pe cele doua strazi care au ramas fara gaz metan in urma celor doua explozii. Este vorba de strazile Gheorghe Sincai si Corneliu Coposu. Muncitorii firmei furnizoare a gazului in Sighet sustin ca reconectarea populatiei la gaz metan s-ar putea face maine, 2 martie 2012.Asta in functie de rezultatele care pe care le vor inregistra aparatele de masurare. De altfel, intreaga operatiune de reconectare va fi supravegheata de experti din cadrul ANRE.

Pe de alta parte ancheta Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie continua in cazul exploziilor de la Sighet.

Vesti bune si de la Bucuresti, unda una dintre victimele din prima exploziei a fost externata astazi de la Spitalul Floreasca. Este vorba despre tanara I. H. Alte doua fete ranite in prima explozie vor fi externate maine de la Clinica de Arsi.

Pentru ca sighetenii sa poata sesiza orice fel de defectiune firma Berg Gaz Sistem a pus la dispozitie un numar de Tel Verde gratuit 0800 800 581.

CITESTE SI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA