AcasăNews AlertEXPLOZIE SIGHET - Starea de sanatate a directorului BERG GAZ Sighet s-a...

EXPLOZIE SIGHET – Starea de sanatate a directorului BERG GAZ Sighet s-a agravat. Trei fete ranite in prima explozie vor fi externate saptamana aceasta

DISTRIBUIȚI

foto: 2.actualmm.ro

Starea unuia dintre pacienţii arşi în urma exploziei de la Sighetu Marmaţiei s-a agravat. Medicii spun că îl supraveghează atent, însă nu au observat nicio îmbunătăţire. Este vorba de bărbatul care a fost operat vineri, deoarece avea arsuri pe 85% din suprafaţa corpului. Operaţia era singura lui şansă de a rămâne în viaţă. Silviu Comanici, directorul filialei Berg Gaz Sistem Sighetu Marmatiei este internat la Spitalul de Arsi din Bucuresti. “Are nevoie de droguri suplimentare pentru a-şi menţine tensiunea”, a declarat Călin Ciontu, purtător de cuvânt Spitalul de Arşi. Pe de alta parte, acelasi medic a declarat ca sunt vesti bune  pentru două din fetele rănite: ele vor fi externate la finalul acestei săptămâni.

Vesti bune si de la Spitalul Floreasca din Bucuresti. Una dintre fetele internate acolo va fi externata pe 1 martie 2012 dupa ce starea ei de sanatate de s-a imbunatatit considerabil.

Mircea Man, presedintele CJ Maramures a vizitat raniti de la cele doua explozii din Sighetu Marmatiei care sunt internati atat la Spitalul de Arsi cat si la Spitalul Floreasca. “Am incercat sa le alinam suferinta. Stim ca le este greu, dar avem convingerea ca Dumnezeu ii va ajuta” a declarat Mircea Man pentru presa din Bucuresti la iesirea din unitatile spitalicesti.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA