AcasăEvenimentEXPLOZIE SIGHET - Silviu Comanici este operat acum la Spitalul de Arsi...

EXPLOZIE SIGHET – Silviu Comanici este operat acum la Spitalul de Arsi din Bucuresti. I se face transplant de piele. 2.000 de euro, costurile zilnice pentru un pacient afectat de arsuri grave

spot_img

DISTRIBUIȚI

silviu comanici director filiala Sighet la Berg Gaz Sistem

La aceasta ora seful firmei din Sighetu Marmatiei, Silviu Comanici este operat de catre medicii de la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti a declarat ca barbatului i se va face transplant de pielea. „In acest moment exista patru donatori pentru transplant de tegument” a spus acesta.

Silviu Comanici are arsuri pe circa 80-85% din surpafata corpului, dar are si arsuri ale cailor respiratorii. Prognosticul medicilor privind supravietuirea este extrem de rezervat.

2.000 de euro, costurile zilnice pentru un pacient afectat de arsuri grave
Pe de altă parte, preşedintele CJ este afectat de suferinţa victimelor în urma exploziilor, mai ales că starea a doi dintre pacienţi este destul de gravă. Unul dintre ei este chiar şeful firmei Berg Sistem Gaz, Silviu Comănici, operat azi de către medicii de la Spitalul de Arşi din Bucureşti. Acesta are arsuri pe 85% din surpafata corpului, precum şi arsuri ale căilor respiratorii. La fel de afectat este şi poliţistul Darius Perhaiţă, din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Maramureş, care, de asemenea, a suferit arsuri pe circa 75% din suprafaţa corpului.
“Îmi exprim din nou regretul faţă de cele întâmplate. E vorba de tineri şi oameni care au parte de o suferinţă cumplită din cauza arsurilor extrem de grave pe o mare suprafaţă din corp şi va fi foarte grea recuperarea lor. Costurile pentru un pacient aflat într-o astfel de situaţie, cu arsuri atât de grave, sunt de 2.000 de euro pe zi. Apoi recuperarea necesită tratament costisitor şi de lungă durată. Tocmai de aceea, fac apel la solidaritatea maramureşenilor pentru a veni în sprijinul victimelor şi familiilor acestora. Să ne aducem fiecare contribuţia pentru a diminua din suferinţa lor. Vom aloca anumite sume şi din fondul de rezervă al Consiliului Judeţean şi urmează să fie deschis un cont pentru ajutorarea acestora”, mai subliniază Mircea Man. Pe de alta parte, Darius Perhaita, politist la Serviciul Investigatii Criminale din cadrul IPJ Maramures este in stare stabilita. Acesta a suferit arsuri pe circa 75% din suprafata corpului. Medicii sustin totusi ca in acest moment este stabil.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA