AcasăActualitateEXERCIŢIU DE ALARMARE - Percheziţii la Penitenciarul Baia Mare

EXERCIŢIU DE ALARMARE – Percheziţii la Penitenciarul Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXERCIŢIU DE ALARMARE  Miercuri, 27 septembrie 2017, începând cu ora 06.30, la sediul Penitenciarului Baia Mare a avut loc un exerciţiu de alarmare desfăşurat în sistem integrat.

Acţiunea s-a desfăşurat în comun cu structuri ale Inspectoratului de Poliţie al Județului Maramureş şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş.

S-a urmărit gestionarea unui incident operațional – protest violent al unui grup de deținuți, respectiv verificarea unor informații privind deținuți care acționează prin metoda „Accidentul”.

Astfel, s-a efectuat o percheziţie parțială unui efectiv de 63 persoane custodiate şi a spaţiilor de deţinere aferente, în scopul descoperirii şi confiscării obiectelor interzise, fără a fi identificate bunuri de tipul telefoanelor mobile, substanțelor stupefiante, alcoolului sau armelor confecționate artizanal.

Prin astfel de activităţi se urmăreşte combaterea deţinerii de către persoanele private de libertate a obiectelor interzise, precum şi armonizarea acţiunilor diferitelor forţe specializate ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi Ministerului Afacerilor Interne, respectiv creşterea capabilităţilor de reacţie interinstituţională, în vederea aplicării procedurilor comune şi a planurilor de cooperare încheiate la nivel local, cu scopul realizării intervenţiei în situaţia producerii unor evenimente deosebite.

Citeşte şi MOARTE SUSPECTĂ LA PENITENCIARUL BAIA MARE / ACTUALIZARE – Un tânăr a murit subit după ce s-a prezentat de două ori la cabinetul medical și i s-a spus că nu are nimic. Care este punctul de vedere al Penitenciarului Baia Mare

ŞOCANT – Deţinutul care a murit la Penitenciarul Baia Mare ar fi fumat ţigări îmbibate cu fenobarbital

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA