AcasăActualitateEXEMPLU DE NORMALITATE – Cum ar trebui să voteze toți politicienii României...

EXEMPLU DE NORMALITATE – Cum ar trebui să voteze toți politicienii României (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

EXEMPLU DE NORMALITATE  De un exemplu de normalitate și de modestie a dat dovadă astăzi, 11 decembrie, dr. Viorica Cherecheș, viitor parlamentar al maramureșenilor. Managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare a venit la vot singură, neînsoțită de alți politicieni. Fără alai sau paznici, dr. Viorica Cherecheș a fost astăzi, în ziua în care românii au ieșit la urne, exact cum o cunosc băimărenii și maramureșenii pe care i-a vindecat de-a lungul anilor. Modestă și plină de sfială, viitorul parlamentar al maramureșenilor a venit emoționată la secția de votare.

Cu gândul la fiul ei, Cătălin Cherecheș, care a fost alături de ea de fiecare dată și în ziua votului, dr. Viorica Cherecheș a trecut pragul secției de votare cu speranța și certitudinea că, împreună cu băimărenii și maramureșenii, România va fi vindecată.

EXEMPLU DE NORMALITATE

 

Chiar dacă nu s-a așteptat în urmă cu un an să meargă pe acest drum, dr. Viorica Cherecheș a realizat de curând că profesionalismul ei, dar și devotamentul cu care și-a îndeplinit munca zi de zi pentru comunitatea băimăreană, este un semn de normalitate pentru a accepta să își facă în continuare datoria față de cetățenii orașului pentru care fiul ei se luptă neîncetat și pentru județul care trebuie să devină un reper printre alte regiuni ale țării.

La ieșirea din secția de votare, dr. Viorica Cherecheș a întins mâna către comunitatea în care și-a dezvoltat cariera medicală. Hotărâtă și modestă, viitorul parlamentar al maramureșenilor a arătat că va fi alături mereu de băimăreni și maramureșeni.

EXEMPLU DE NORMALITATE

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA