AcasăNews AlertEXCLUSIVITATE actualmm.ro – ACUZE GRAVE – Câini împuşcaţi în timpul unei goane...

EXCLUSIVITATE actualmm.ro – ACUZE GRAVE – Câini împuşcaţi în timpul unei goane la mistreţ în pădurea din spatele unei gospodării. Femela a murit iar puiul a supravieţuit

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cruzimea oamenilor faţă de animale se pare că nu are limite. Un căţeluş de numai 6 luni a fost grav rănit dupa ce a fost împuşcat în gât. Doar  minune a făcut să mai poata fi salvat bietul animal. Căţelul s-a dus în pădurea din spatele casei stăpânilor, chiar în momentul în care mai mulţi vânători organizasera o goană al mistreţi. Cum câinii ii deranjau au tras fara mila in ei. Unul a fost omorât pe loc iar puiul a reuşit să scape. Stâpânii câinelui dar şi reprezentanţi ai unei asociaţi pentru salvarea animalelor l-au dus la un medic, unde a fost îngrijiti. Supăraţi oameii au depus o plângere la poliţie împotriva vânătorilor. Mai mult, oamenii spun că nu este pentru prima dată când aceştia ar împuşca mortal un câine.

“O venit acasă copilul şi fata mea şi o zis că e tare rău câinele că are o rană mare pe gât. Credeam că l-au muşcat câinii mistreţ” povesteşte proprietara gospodăriei.

De cealalta parte, preşedintele AJVPS Maramureş Ionică Pop a declarat pentru 2.actualmm.ro că în conformitate cu legea “câinele şi pisica sălbăticite nu fac parte din fondul de vânat cinegetic. Acestea pot fi recoltate tot timpul anului, pot fi combătute practice de membrii vânători care se află pe fondul de vânătoare în timpul acţiunii de vânătoare sau de către personalul salariat al asociaţiilor de vânători”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA