spot_img
AcasăActualitate112EXCLUSIV: VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE - Hoții dau spargerea într-o curte din zona...

EXCLUSIV: VIDEO CAMERĂ SUPRAVEGHERE – Hoții dau spargerea într-o curte din zona străzii M. Eminescu din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Spargere azi-noapte la o casă din zona străzii Mihai Eminescu din Baia Mare. O cititoare a site-ului nostru ne-a contactat azi pentru a ne povesti și trimite dovezi despre cum doi hoți au intrat în curtea casei în care locuiește, apoi în doar 3 minute au furat ce au apucat și s-au făcut nevăzuți.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 30 spre 31 august, în jurul orei 4:30. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum doi bărbați se plimbă, aparent fără motiv, în zona străzii M. Eminescu din Baia Mare. Cei doi trec inițial pe lângă gospodăria în care urmează să dea spargerea și se asigură că sunt singuri pe stradă. La un moment dat, bărbații se îndreaptă spre gardul proprietății și îl escaladează. După aproximativ 3 minute, hoții sar din nou gardul, de data aceasta cu două biciclete pentru copii, o mașină electrică, tot pentru copii și un tambur cu furtun pentru apă de 30 de metri.

Potrivit băimărencei, valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 3.500 de lei.

Nu este prima dată când suntem ținta hoților. Însă de această dată apelăm la ajutorul vostru și al opiniei publice, în speranța că îi vom găsi pe făptași. Poate cineva îi recunoaște sau vede la vânzare bunurile furate de la noi, caz în care îi rog să alerteze Poliția. La fel ca și până acum, am făcut plângere la Poliție și cu ajutorul vecinilor am și imaginile în care se vede cum au acționat hoții”, ne-a transmis femeia.

Vom reveni cu un punct de vedere oficial și din partea IPJ Maramureș.

Adrian Barbur/ ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA