AcasăEvenimentEXCLUSIV - PROTEST BAIA MARE - Două ore au numărat casieriţele monede...

EXCLUSIV – PROTEST BAIA MARE – Două ore au numărat casieriţele monede de un ban de la un şofer care şi-a plătit o amendă de circulaţie

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Protest inedit al unui şofer din Baia Mare, nemulţumit că un echipaj al poliţie rutiere i-a aplicat o amendă contravenţională de 268 lei (134 lei dacă este plătită în 24 de ore). Conform poliţiei acesta ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului, iar băimăreanul susţine că era doar culoarea galbenă şi nu mai avea cum să frâneze brusc. Nemulţumit nevoie mare că a primit amendă dar şi că a rămas fără permis de conducere pentru următoarele 30 de zile, tânărul nu a contestat procesul-verbal de contravenţie însă s-a hotărât să „amendeze” casieriţele Primăriei Baia Mare de la Direcţia Venituri de pe strada Şcolii.

Insoţit de prieteni, tânărul de 18 ani, s-a dus astăzi la casieria Direcţiei Venituri din cadrul Primăriei Baia Mare care funcţionează în sediul Serviciului de Evidenţa Persoanei de pe strada Şcolii, pentru a-şi plăti amenda de circulaţie.

2.actualmm.ro

Sumă de 134 de lei a fost plătită în monede de 1 ban, 5 bani şi 10 bani. Cu toate că angajatele de la ghişeu au vociferat şi au spus că tinerii „nu au cei şapte ani de-acasă” şi că ele nu sunt vinovate pentru amendă, acestea au primit banii conducatorului auto. Doua ore au numarat femeile bănuţii. E drept şi tinerii au adunat sortat monedele, venind astfel în sprijinul casieriţelor.


loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA