spot_img
AcasăActualitate112EXCLUSIV: MARAMUREȘUL SĂLBATIC - Taximetrist băimărean, strâns de gât de către un...

EXCLUSIV: MARAMUREȘUL SĂLBATIC – Taximetrist băimărean, strâns de gât de către un client în timp ce conducea

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV: MARAMUREȘUL SĂLBATIC   Un nou caz care șochează opinia publică a ieșit la suprafață în județul Maramureș. După oribila crimă petrecută pe strada Dragoș Vodă din oraș, un nou caz care denotă pură sălbăticie s-a petrecut în urmă cu două zile. Un taximetrist din Baia Mare a fost strâns efectiv de gât, de la spate, de un client, în timp ce îl ducea pe bărbat spre destinație.

Întreaga scenă s-a petrecut în urmă cu două zile. Șoferul de taxi angajat al unei firme renumite din oraș a primit o comandă prin stație. Potrivit șoferului, care dorește să rămână anonim din motive personale, nu a vrut inițial să accepte comanda clientului din Ocoliș, însă dispecera firmei ar fi insistat până l-a convins. Ajuns la fața locului, acesta a dat peste un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, beat.

Ce spune băimăreanul

Eu nu am vrut să îl iau inițial, dispecera mi-a spus că omul e ok și că trebuie să îl duc în oraș să se întâlnească cu soția lui așa că am acceptat până la urmă. Nu am vorbit nimic, nu i-am spus nimic pe drum. Dintr-o dată, în zona rampei de gunoi, am simțit cum a sărit de pe banchetă și m-a apucat de gât. M-a strâns atât de tare încât nu am avut aer deloc. Nici nu știu cum am reușit să îi desprind mâinile de pe gâtul meu și, credeți-mă, nu sunt un bărbat mic… am 120 de kilograme, dar așa tare m-a strâns”, a declarat victima pentru ActualMM.ro.

Imediat după ce victima a scăpat din strânsoare, agresorul beat din Ocoliș a ieșit din mașină și s-a făcut nevăzut. Șoferul a sunat la Poliție imediat, spune el, însă polițiștii nu au mai ajuns la fața locului.

Am sunat imediat la 112 după ce a ieșit din mașină. Am ieșit și eu și am sunat. După ce le-am povestit ce s-a întâmplat, o doamnă mi-a spus că nu trebuia să îl iau dacă era beat…”, a continuat șoferul.

Șoferul de taxi băimărean a depus o plângere la Poliție în acest sens și speră să i se facă dreptate. Ce își dorește cel mai mult, spune el, nu sunt despăgubiri sau foloase materiale din partea agresorului, ci să știe care a fost motivul pentru care aproape l-a ucis.

Mi-au zis că pot să cer să plătească investigațiile medicale și tratamentul și despăgubiri. Eu nu vreau nimic de la omul acela, nu îmi doresc nici să îl mai văd vreodată. Tot ce vreau să știu e care a fost motivul pentru care m-a strâns de gât. Am rămas fără aer, aproape am murit”, a încheiat băimăreanul.

Ce spune Poliția

Ieri (n.r. 24 iulie) a fost depusă o plângere de catre partea vătămată, un baimărean de 40 de ani, cu privire la aspectele descrise de dvs. S-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și se efectuează cercetări pentru identificarea autorului“, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș pentru ActualMM.ro.

 

Adrian Barbur

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA