AcasăEvenimentSportEXCLUSIV - Inal Aflitulin a ajuns în Bundesliga la Bergischen HC

EXCLUSIV – Inal Aflitulin a ajuns în Bundesliga la Bergischen HC

spot_img

DISTRIBUIȚI

Inal Aflitulin este cel de-al treilea jucător venit în vară la Campioana României care alege să plece din vestiarul Minaurului. Rusul a semnat cu Bergischen HC, acesta fiind deja prezentat de staff-ul echipei germane.

Inal Aflitulin a semnat de ceva vreme contractul cu echipa germană însă nu a fost lăsat să plece. Drept urmare, conducerea Bergischen HC a sesizat EHF iar jucătorul rus a primit cartea verde pentru a putea să-și onoreze noul contract. Handbalist în echipa națională a Rusiei, Inal Aflitulin va intra deja pe terenul de joc în noul tricou sâmbătă în meciul dintre Bergischen HC și TVB 1898 Stuttgart.

„Sunt recunoscător că pot juca pentru Bergische HC acum. Echipa m-a primit foarte bine. BHC are o echipă rapidă și puternică și imi place foarte mult. Sper să-mi pot ajuta echipa încă in meciul desfășurat în acest week-end. Avem nevoie să luăm toate punctele pentru a putea sărbători la finalul sezonului. Voi da totul pe teren”, a spus Inal Aflitulin, conform site-ului echipei Bergischen HC.

Rusul a semnat cu Bergischen HC un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu posibilitatea de prelungire.

Inal Aflitulin este cel de-al treilea minaurist care părăsește vestiarul. Ionuț Ramba a fost primul care a luat calea Bundesliga. După el a urmat Cristian Ghiță, component al echipei naționale, care astăzi luptă pentru HC Odorhei.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA