spot_img
AcasăActualitateEXCLUSIV: FURT ÎN BAIA MARE - Hoți surprinși de camerele de supraveghere...

EXCLUSIV: FURT ÎN BAIA MARE – Hoți surprinși de camerele de supraveghere în timp ce fură o bicicletă

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV: CĂUTAȚI DE POLIȚIȘTI  Imagini incredibile surprinse de o cameră de supraveghere a unui magazin de pe strada Olteniei din Baia Mare. Trei bărbați care, aparent se plimbau prin zonă, au tăiat sistemul antifurt al unei biciclete pe care și-au și însușit-o.

Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere din zonă. Imaginile video ne-au fost transmise de către băimăreanca păgubită de hoți și care, din motive de siguranță, dorește să rămână sub protecția anonimatului.

Deși furtul s-a petrecut în noaptea de 28-29 iunie iar plângerea la poliție a fost făcută în cel mai scurt timp, polițiștii băimăreni nu au reșit încă să dea de urma celor trei indivizi care, se pare, nu ar fi tocmai începători.

În imagini se poate vedea cum cei trei bărbați trec inițial pe lângă bicicletă, fără să acționeze. La câteva secunde, doi dintre ei se întorc, unul ținând un clește în mână. În doar câteva secunde, au tăiat sistemul antifurt cu care era prinsă bicicleta și s-au făcut nevăzuți cu ea, mergând fiecare în direcții diferite.

”Va rugam sa ne ajutati sa identificam acesti nenorociti care au furat o bicicleta de pe strada Olteniei, Baia Mare. Sunt echipati cu echipamente pentru furt si sigur nu se opresc aici. Va rugam distribuiti postarea și oricine ii cunoaste poate sa ne lase și mesaj privat. Sa distribuim pana ajunge și la ei. Nenorociții!”, spune băimăreanca.

Vă prezentăm mai jos o imagine cu bicicleta furată. În cazul în care o vedeți, sau aveți informații despre persoanele care au furat-o, vă rugăm să sunați imediat la Poliție.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA