spot_img
AcasăActualitateEXCLUSIV: COADĂ PENTRU VACCINARE - Zeci de băimăreni așteaptă în picioare de...

EXCLUSIV: COADĂ PENTRU VACCINARE – Zeci de băimăreni așteaptă în picioare de la ora 13:00 să se imunizeze

DISTRIBUIȚI

Etapa a doua a vacinării împotriva COVID-19 a început în județ, iar maramureșenii se înghesuie pentru a se imuniza. Totuși, în unele centre de vaccinare treburile nu merg chiar ca unse. Este cazul centrului de la Policlinica Sportivă de pe strada Gheorghe Marinescu din Baia Mare.

Cititorii ActualMM ne-au trimis poze cu coada interminabilă care se întinde până în afara clădirii. Potrivit cititorilor noștri, băimărenii așteaptă încă de la ora 13:00 în picioare, unii chiar în frig, pentru a se vaccina. Conform cititorilor noștri, vaccinarea a început în jurul orei 15:30.

Reprezentanții CJSU Maramureș au anunțat că încă din această dimineață platforma de vaccinare a înregistrat probleme tehnice. Totuși, aceștia susțin că situația nu afectează procesul de vaccinare.

Fluxul de corelare a datelor dintre RENV și platforma de vaccinare a înregistrat în această dimineață intermitențe. În acest moment este în desfășurare un proces de resincronizare a datelor regăsite în RENV. Odată realizat, datele actualizate se vor regăsi în platforma informatică. Această situație nu afectează procesul de vaccinare, însă pot apărea întreruperi de scurtă durată în accesarea platformei. Asigurăm cetățenii că echipa tehnică implicată în dezvoltarea platformei ia toate măsurile necesare pentru funcționarea acesteia în cele mai bune condiții. Mulțumim pentru înțelegere!”, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

Vom reveni cu amănunte.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA