spot_img
AcasăAdministrațieEXCLUSIV! AVEM DOCUMENTUL! - Marinel Rob minte băimărenii? Vezi care este OFICIAL...

EXCLUSIV! AVEM DOCUMENTUL! – Marinel Rob minte băimărenii? Vezi care este OFICIAL gradul de îndatorare al municipiului Baia Mare

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV! În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 23 februarie, de către interimarul municipiului Baia Mare, Marinel Rob a declarat public că gradul de îndatorare al municipiului este de 15%.

EXCLUSIV! La scurt timp după terminarea întâlnirii cu reprezentanții mass-media, ActualMM.ro a intrat în posesia unui act care arată care este adevăratul grad de îndatorare al municipiului.

Acest act se contrazice, însă, cu spusele interimarului.

document datorii primarie

 

Conform documentului – unul oficial! – gradul de îndatorare al municipiului Baia Mare nu este nicidecum 15%, dar nici măcar nu este apropiat de 10%.

Oare Marinel Rob vrea să inducă în eroare comunitatea băimăreană?!

Nu o spunem noi, doar ne întrebăm, mai ales că actele oficiale îl contrazic.

Documentul arată graficul gradului de îndatorare pe perioada 2008-2016, iar din statistică de poate observa clar faptul că pe vremea în care Cătălin Cherecheș conducea Administrația Publică Locală, acest grad era de… 7%.

Diferența s-ar putea explica, poate, prin faptul că Marinel Rob e obișnuit să dubleze cifrele. Așa o fi învățat la Direcția Silvică?

Așteptăm pe adresa redacției ([email protected]) un punct de vedere oficial din partea domniei sale, în care să explice băimărenilor de unde diferența aceasta între 7 și 15 la sută.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA