AcasăAdministrațieEXCLUSIV! AVEM DOCUMENTUL! - Marinel Rob minte băimărenii? Vezi care este OFICIAL...

EXCLUSIV! AVEM DOCUMENTUL! – Marinel Rob minte băimărenii? Vezi care este OFICIAL gradul de îndatorare al municipiului Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV! În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, 23 februarie, de către interimarul municipiului Baia Mare, Marinel Rob a declarat public că gradul de îndatorare al municipiului este de 15%.

EXCLUSIV! La scurt timp după terminarea întâlnirii cu reprezentanții mass-media, ActualMM.ro a intrat în posesia unui act care arată care este adevăratul grad de îndatorare al municipiului.

Acest act se contrazice, însă, cu spusele interimarului.

document datorii primarie

 

Conform documentului – unul oficial! – gradul de îndatorare al municipiului Baia Mare nu este nicidecum 15%, dar nici măcar nu este apropiat de 10%.

Oare Marinel Rob vrea să inducă în eroare comunitatea băimăreană?!

Nu o spunem noi, doar ne întrebăm, mai ales că actele oficiale îl contrazic.

Documentul arată graficul gradului de îndatorare pe perioada 2008-2016, iar din statistică de poate observa clar faptul că pe vremea în care Cătălin Cherecheș conducea Administrația Publică Locală, acest grad era de… 7%.

Diferența s-ar putea explica, poate, prin faptul că Marinel Rob e obișnuit să dubleze cifrele. Așa o fi învățat la Direcția Silvică?

Așteptăm pe adresa redacției (contact@2.actualmm.ro) un punct de vedere oficial din partea domniei sale, în care să explice băimărenilor de unde diferența aceasta între 7 și 15 la sută.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA