AcasăActualitate112ACTUALIZARE | COPIL VIOLAT ÎN MARAMUREȘ! Informații de-a dreptul șocante vin de...

ACTUALIZARE | COPIL VIOLAT ÎN MARAMUREȘ! Informații de-a dreptul șocante vin de la Parchet. PEDOFILUL îl punea pe băiețel să facă SEX ORAL cu el în mod repetat, dar și alte acte de agresiune sexuală:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un caz șocant a ieșit la iveală în localitatea maramureșeană Crăciunești, comuna Bocicoiu Mare. O femeie s-a prezentat la postul de poliție spunând că fiul său, de numai 10 ani, a fost abuzat sexual de către un bărbat din localitate. A fost depusă și o plângere în acest sens, iar polițiștii maramureșeni au deschis un dosar penal.

Întreaga situație s-a schimbat, însă, în urmă cu două zile când instanța de judecată a dispus extinderea urmăririi penale a bărbatului și pentru infracțiunea de viol, acesta fiind arestat la scurt timp.

Față de bărbatul de 49 de ani din Crăciunești, bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală față de un copil de 10 ani din același sat, instanța de judecată a dispus extinderea urmăririi penale şi cu privire la infracțiunea de viol. În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Copilul era lăsat în grija familiei violatorului

Una dintre informațiile cu adevărat șocante este faptul că minorul se afla deseori în grija familiei bărbatului care l-a violat (Vasile H.), cele două familii cunoscându-se și existând un grad de încredere între ele. Nimeni nu s-ar fi așteptat la ce a urmat să se întâmple.

“Te iubesc mai mult decât mama ta (…) eu oricum scap”

Unele dintre dovezile care au ajutat la arestarea bărbatului sunt două înregistrări telefonice dintre minorul de 10 ani și acesta, înregistrări pe care vi le prezentăm mai jos. Prima dintre acestea a fost efectuată înaintea depunerii plângerii penale la Poliție, iar dialogul este de-a dreptul halucinant. A doua înregistrare a fost făcută după ce Poliția a început investigațiile și cazul a ajuns în presă.

Pentru a păstra confidențială identitatea minorului, vocea acestuia a fost editată.

Înregistrare 1:

Înregistrare 2:

ACTUALIZARE:

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei a fost înregistrat, la data de 02.06.2021, un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219, alin.(1) si alin. (2), din Codul penal, viol, faptă prevăzută de art. 218, alin. 1, alin. 2 și alin. 3 lit. a) și lit.c), Cod penal, cu aplicarea dispoziţiilorart. 35, alin. (1) din Codul Penal şi a art. 38 alin.1 Cod penal, constând în aceea că în cursul lunii aprilie-mai 2021, minorul T.V. I. A., aflându-se în grija inculpatului H.V., în timp ce se aflau la domiciliul celui din urmă, a fost supus, în mod repetat, la acte sexuale orale, precum şi la alte acte de agresiune sexuală. În cauză, la data de 08.06.2021, s-a dispus continuarea urmăririi penale şi luarea măsurii reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de numitul H.V., cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală, faptă prevăzută de art. 219, alin.(1) si alin. (2), din Codul penal, viol, faptă prevăzută de art. 218, alin. 1, alin. 2 și alin. 3 lit. a) și lit.c), Cod penal, cu aplicarea dispoziţiilor art. 35, alin. (1) din Codul Penal şi a art. 38 alin.1 Cod penal, iar la data de 09.06.2021, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de susnumit, şi tot la aceiaşi dată Judecătoria Sighetu Marmaţiei a dispus arestarea numitului H.V. pe o durată de 30 de zile. Precizăm faptul că activităţile procedurale efectuate în timpul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, precum şi a principiului prezumţiei de nevinovăţie„, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Adrian Barbur/ Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA