spot_img
AcasăActualitate112EXCLUSIV: ALTERCAȚIA DIN FERNEZIU - Unul dintre atacatori ar fi paznic la...

EXCLUSIV: ALTERCAȚIA DIN FERNEZIU – Unul dintre atacatori ar fi paznic la școala din cartier. Mărturia cutremurătoare a celui agresat

DISTRIBUIȚI

ActualMM.ro vă prezintă în exclusivitate detaliile altercației petrecute aseară (10 mai) în cartierul Ferneziu din Baia Mare, în urma căreia un bărbat a ajuns la spital. Bărbatul agresat ne-a povestit de la ce a început totul, dar și cine ar fi atacatorii. Șocant este faptul că unul dintre ei ar fi chiar cumnatul bărbatului, individ de la care(se pare) ar fi pornit întreg scandalul.

Bărbatul agresat a mai solicitat ieri intervenția polițiștilor, înainte de altercație, tot din cauza cumnatului său

Cătălin Dobre, victima, ne-a spus că totul a început de la o ceartă în familie. Mai exact, a fost vorba despre cumnatul său care ar fi aruncat hainele mamei sale (soacra lui Cătălin) chiar din apartamentul femeii. Dar asta nu e tot, povestește Cătălin. Cumnatul său ar fi intrat chiar în curtea casei sale pentru a-și bate mama, însoțit de încă un individ.

Ieri după masă la ora 13.00 am chemat un echipaj de poliție pentru faptul că cumnatul meu i-a aruncat soacrei mele hainele pe geam. Soacra stă cu noi, are grijă de copii cât suntem noi la serviciu. Soacra are un apartament chiar lângă casa mea, iar el, cumnatul, stă în apartament. Și din casa soacrei au aruncat lucrurile pe geam. Ieri au intrat cu tupeu și la mine în curte, să o bată pe soacra. De dimineață au început, au venit și cei de la poliție, au zis că dacă nu se liniltește îi duce la Sighet. La unul i-au făcut doar avertisment, la altul i-au dat 800 de lei amendă. Dar băieții au continuat să bea toată ziua, a mai venit un vecin, unchiu unuia dintre ei, nu a cumnatului, ci al celuilalt vecin și stăteau în curtea blocului să bea”, ne-a spus victima.

Altercația: răzbunare sau “nebunie” pe fondul consumului de alcool? Unul dintre atacatori ar fi chiar PAZNICUL școlii din Ferneziu

Cumnatul său și tovarășii săi nu s-au liniștit după prima intervenție a polițiștilor, ne-a povestit Cătălin. Aceștia ar fi așteptat momentul prielnic în care să se răzbune pe el. Însă, pentru că nu ar mai fi avut răbdare, cumnatul său împreună cu alte trei persoane ar fi venit din nou la el acasă pentru a termina ce au început. Unul dintre atacatori, spune bărbatul agresat, este chiar paznicul școlii din Ferneziu. Acesta l-ar fi atacat cu un cuțit în zona capului, tăindu-l la ureche.

Băieții ce au făcut.. Seara am ieșit cu copiii în spate, la plimbare, el, împreună cu doi băieți și cu un vecin de la bloc m-au ademenit, m-au așteptat cum eram cu copiii cu bicicletele și au sărit la bătaie, mi-au tăiat urechea, cu un cuțit și mi-au dat cu parii. Un cumnat, din familie și doi vecini, unul nu lucrează, unul lucrează aici la școală. Cel mai periculos e că cel care a dat cu cuțitul lucrează în învățământ. E paznic, are atestat, e paznic la școală, lucrează cu copiii. De față cu copiii m-au atacat, a fost o agresivitate ieșită din comun. M-am autoapărat, am încercat să evit, să merg mai departe, să nu intre în curte, la copii, am o fată de 4 ani și un băiat de 6 ani. Eu fiind cu copiii, vă dați seama, s-au speriat. Nici eu nu am stat cu mâna în buzunar când au venit la mine în fața porții, am crezut că intră peste mine. Copiii s-au speriat, au tremurat, am luat și eu la mână ce am găsit în curte, există filmare aici, de la școală, să se vadă, am vorbit cu domnul director astăzi, a zis că o să verifice și o să cheme poliția să extragă probele de pe cameră”, ne-a declarat bărbatul agresat.

Bărbatul spune că polițiștii nu au luat nici o măsură împotriva atacatorilor

Cătălin Dobr ne-a declarat revoltat că polițiștii nu au luat nici o măsură împotriva celor care l-ar fi atacat chiar la el acasă. Mai mult, spune acesta, agresorii se plimbă chiar acum pe străzi fără nici un fel de problemă.

Poliția a venit la fața locului, eu nu am stat decât două minute, m-am urcat în salvare. Soacra și nevasta mi-au zis cî au venit și au stat, au văzut că tot comentează ăia, că erau băuți, de aceea mi s-a părut suspect când am văzut ce scrie că s-a întâmplat. Amândoi copiii au tremurat și astăzi. Poliția nu a luat nici o măsură împotriva lor, au luat doar datele și au plecat. Nu au venit nici la spital,nu m-au întrebat nimic, deși e tentativă de omor, mi-au dat cu cuțitul la nivelul capului. Am tăietură de 4 cm la o ureche, am fost cusut”, ne-a mai povestit Cătălin Dobre.

A depus plângere la Poliție. Scandalagii ar fi implicați des în astfel de incidente

Am depus plângere, am fost și la medicină legală, am trimis prin poștă, acum doar așa poate. Nu suntem țigani, problema e că băieții, în fiecare an, când văd că cineva, doi dintre ei nu lucrează, stau toată ziua, au scandaluri la activ aici, au câte 15 – 20 numai anul trecut. Și cumnatul meu e cu ei, și în plângere am scris despre el. Unul din ei stă la un kilometru de unde s-a întâmplat, dar umbla cu sticla de pălincă pe drum și căuta scandal. Ei se plimbă pe drum, nimeni nu le face nimic. Eu am depus plângere, nimeni n-a făcut nimic. Cert e că ăștia sunt cei mai scandalagii oameni din zonă, se poate verifica câte apeluri au fost făcute numai anul trecut la 112. De pe câți oameni o luat bani, ei asta fac, stau, provoacă, atacă”, a încheiat bărbatul.

Polițiștii au o altă versiune

Potrivit informațiilor oficiale ale IPJ Maramureș, scandalul ar fi avut loc între trei persoane și s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool. Mai mult, reprezentanții Poliției spun că nici o persoană nu a dorit să depună plângere.

Aseară, la ora 20.42, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Lunci are loc un scandal. La fața locului au fost identificate trei persoane cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani.Verificările efectuate au relevat că pe fondul consumului de alcool, cei trei au purtat discuții în contradictoriu iar ulterior s-au agresat fizic. Bărbatul de 36 de ani, care prezenta excoriații, a fost transportat la spital.În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Vom reveni cu imagini video de la momentul altercației.

Adrian Barbur/ ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA