AcasăActualitate112EXCLUSIV ACTUALMM.RO - Un maramureșean teribilist a fost la un pas să...

EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Un maramureșean teribilist a fost la un pas să provoace un accident mortal. VIDEO incredibil

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV ACTUALMM.RO   Imagini șocante ne-au fost trimise de către un șofer din orașul Buftea, județul Ilfov. Bărbatul a fost la un pas de moarte după ce șoferul unui bolid marca BMW, înmatriculat în Maramureș, a efectuat o depășire riscantă.

Imaginile video au fost surprinse de camera de bord montată în autoturismul care circula regulamentar.

Era să mă facă praf …. am avut o stea acolo sus care m-a scăpat”, ne-a declarat Pop Răzvan.

Întreaga scenă s-a petrecut pe Drumul European E60, pe raza localității Rupea, județul Brașov. Bărbatul vizitase localitatea maramureșeană Vișeu de Jos și se îndrepta spre București. Într-o curbă la stânga, unde vizibilitatea era redusă din cauza unei coloane de mașini din care făceau parte și camioane, șoferul care circula regulamentar a fost la câțiva centimetri de dezastru.

Șoferul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Maramureș, a intrat într-o depășire riscantă a coloanei de mașini, în curbă, și a fost cât pe ce să provoace un accident extrem de grav. Reflexele șoferului din Buftea au fost singurele care au reușit să evite o nouă tragedie pe drumurile românești. Acesta a reușit să tragă de volan dreapta în ultima secundă și, astfel, impactul a fost evitat.

Cum se întâmplă cel mai des în astfel de cazuri,, șoferul vinovat și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Tânărul ne-a declarat că a predat imaginile video și Poliției, în speranța că șoferul teribilist să fie sancționat înainte de a provoca o tragedie.

 

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA