spot_img
AcasăAlteleEconomicEXCLUSIV ACTUALMM.RO - Teste GRAUITE pentru coronavirus pentru angajații de la Eaton...

EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Teste GRAUITE pentru coronavirus pentru angajații de la Eaton Sârbi. De mâine fabrica se redeschide

DISTRIBUIȚI

ActualMM.ro vă prezintă noi informații cu privire la situația de la fabrica Eaton din localitatea Sârbi, comuna Fărcașa. Două persoane, angajate ale fabricii, au fost confirmate săptămâna trecută cu virusul și internate la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare.

În urma publicării articolului nostru și a discuțiilor cu autoritățile, conducerea fabricii a luat o decizie inedită: toți angajații care doresc vor fi testați pentru a vedea dacă sunt sau nu bolnavi de COVID-19.

Informațiile ne-au fost furnizate chiar de către directorul general al fabricii din Sârbi, Pamela Pop. Directoarea fabricii a discutat cu directoarea Spitalului de Boli Infecțioase din Baia Mare și, începând de săptămâna viitoare, angajaților doritori li se vor recolta probe pentru testul de COVID-19, pe cheltuiala firmei.

Azi, 26 aprilie, fabrica a fost închisă pentru o decontaminare totală și pentru a se lua măsuri cât mai stricte pentru protejarea angajaților. De asemenea, potrivit directoarei Pamela Pop, numărul mijloacelor de transport a fost suplimentat în așa fel încât să se poată respecta regulile de distanțare socială.

Adrian Barbur

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. De ce n-ați făcut asta mai devreme? După ce ne-ați aglomerat în autobuse şi în sala de mese,acum v-ați gândit să luați măsuri!Bravo!Sau na-ți avut aprobare de sus?După ce ați băgat panica în noi,acum faceți pe crestinii iubitori.Vai de caput nostru dar şi deal vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA