AcasăActualitate112EXCLUSIV ACTUALMM.RO/ ACTUALIZARE 2- Tânăra dispărută în Baia Mare a fost găsită...

EXCLUSIV ACTUALMM.RO/ ACTUALIZARE 2- Tânăra dispărută în Baia Mare a fost găsită moartă, îngropată pe un câmp din Satu Mare. Criminalul ar fi chiar iubitul ei

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV ACTUALMM.RO ActualMM vă prezintă în exclusivitate informații de ultim moment în cazul tinerei de 18 ani dispărute pe raza municipiului Baia Mare.

Potrivit surselor ActualMM, se pare că iubitul adolescentei ar fi fost prins și reținut de către polițiști azi-noapte, în vama Petea, chiar în timp ce voia să iasă din țară. Încă nu se știe exact care este legătura dintre reținerea tânărului și dispariția lui Carmen. Cert este că tânăra este în continuare dispărută.

T. Carmen-Andreea a fost dată dispărută în urmă cu câteva zile. Tânăra, originară din Satu Mare, locuia cu chirie într-o garsonieră din Baia Mare, aceasta fiind elevă a Colegiului Mihai Eminescu. Ultima dată, tânăra a fost văzută pe strada Vlad Țepeș din municipiu.

ACTUALIZARE:

Revenim informații în exclusivitate, de ultim moment, în cazul tinerei de 18 ani din Satu Mare, dată dispărută în Baia Mare. Din nefericire, Carmen a fost găsită moartă, „îngropată  într-un câmp de pe raza județului Satu Mare” arată surse ActualMM din rândul anchetatorilor. Primele cercetări efectuate de către polițiști indică că ar fi vorba despre o crimă.

Ucigașul ar fi chiar iubitul tinerei

Sursele ActualMM spun că cel care i-a curmat viața tinerei de numai 18 ani ar fi chiar iubitul acesteia, C. Cristian Mihai. Acesta a fost prins azi-noapte de către oamenii legii în timp ce încerca să fugă din țară, în vama Petea. Se pare că bărbatul s-ar fi aflat sub influența unor substanțe stupefiante.

Ce spune Parchetul de pe Lângă Tribulalul Maramureș

În urma solicitării depuse de către ActualMM la Parchetul de pe Lângă Tribulalul Maramureș cu privire la acest caz, am primit următorul răspuns:

ACTUALIZARE 2:

Noi detalii terifiante apar în cazul crimei din Satu Mare, unde tânăra elevă dispărută în Baia Mare a fost ucisă cu sânge rece de către cel care îi era iubit. Potrivit mai multor surse, se pare că tânărul de 21 de ani ar fi vrut să iasă din țară împreună cu Carmen, însă aceasta ar fi refuzat. Conform unor surse din anchetă, se pare că ăsta ar fi și motivul crimei. Destinația ar fi fost Olanda, țară spre care ar fi vrut să se îndrepte și după crimă, planurile fiindu-i dejucate de către polițiști.

După ce ar fi ucis-o, Cristian a dus trupul tinerei pe un câmp, într-un loc izolat, în speranța că nu va fi găsit. Se zvonește că trupul lui Carmen a fost găsit pe câmp de un agricultor care ar fi alertat Poliția. Potrivit surselor din anchetă ale ActualMM.ro, însă, se pare că povestea a avut un cu totul alt fir. Mai exact, chiar cel care este acuzat de crima tinerei de 18 ani i-ar fi condus pe polițiști la locul în care a îngropat-o, recunoscându-și într-un final faptele.

Suspectul în vârstă de numai 21 de ani a fost internat momentan în Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. Potrivit acelorași surse ale ActualMM.ro, tânărul este suspectat că ar avea probleme psihice. În cazul în care se dovedește că acesta nu avea discernământ la momentul producerii crimei, acesta ar putea scăpa de închisoare, fiind în schimb internat într-un spital de psihiatrie.

În data de 6 martie, la ora 19.20, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 18 ani a plecat de la domiciliul ei din municipiu și, până la data sesizării, nu s-a întors. Membrii familiei au relatat că tânăra nu a mai fost plecată în trecut și că au luat legătura ultima dată cu ea în data de 5 martie, în jurul orei 16.00. S-a constituit o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, care a efectuat activități ample de investigare și căutare, fiind întocmit iniţial un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. În urma investigațiilor și audierilor efectuate, au rezultat indicii temeinice privind posibila comitere a infracțiunii de omor, astfel că prin ordonanţa din 09 martie 2020, ora 04.20, s-a dispus extinderea urmăririi penale în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, cercetările fiind efectuate în continuare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș. Bănuit în cauză ar fi un tânăr de 21 de ani, faţă de care s-a dispus internarea la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmaţiei în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice”, spun polițiștii maramureșeni.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA