spot_img
AcasăActualitate112EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Furt la un magazin de pe strada Hortensiei, prin...

EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Furt la un magazin de pe strada Hortensiei, prin metoda „schimbul” (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV ACTUALMM.RO    Hoții încep să prindă din ce în ce mai mult curaj în municipiul Baia Mare. Deși aceștia sunt adesea prinși de către polițiști la doar câteva ore de la comiterea infracțiunii, se pare că nu se tem de consecințe și recurg la fel de fel de metode în încercarea de a-și păcăli victimele.

Un cititor al ActualMM.ro ne-a oferit informații în exclusivitate cu privire la un furt petrecut într-un magazin de pe strada Hortensiei din municipiu. Un bărbat care, aparent, a intrat în magazin ca orice alt client, a rugat-o pe vânzătoare să îi schimbe o sumă de bani (aproximativ 1.000 de lei) în bancnote de 50 de lei. De bună credință, angajata l-a ajutat pe bărbat.

După ce banii au fost schimbați, bărbatul a plasat o parte din aceștia într-unul dintre buzunare. La câteva secunde după aceea, s-a întors spre vânzătoare și i-a cerut să îi schimbe banii în bancnote de 100 de lei, însă i-a dat o sumă mai mică de 1.000 de lei înapoi vânzătoarei pentru noul schimb.

Imediat după ce și-a dat seama că escrocheria a funcționat, individul a ieșit din magazin grăbit.

Angajata de la casierie, care a suspectat că ceva nu este în regulă, a verificat banii din casa de marcat și și-a dat seama că lipsește o sumă importantă de bani. Imediat după descoperire, a încercat să îl găsească pe hoț, în zadar însă.

Imaginile de pe camera de supraveghere au fost trimise deja Poliției, împreună cu o plângere. Polițiștii au deschis o anchetă și îl caută acum pe bărbat. Persoanele care dețin informații despre cine este bărbatul sau unde s-ar putea afla acesta sunt rugate să sune imediat la Poliție.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA