AcasăEvenimentACTUALIZARE/ EXCLUSIV ACTUALMM.RO - Noi imagini cu criminalul după ce a fost...

ACTUALIZARE/ EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Noi imagini cu criminalul după ce a fost reținut și cu anchetatorii chiar când au ajuns la locul crimei

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV ACTUALMM.RO  Revenim cu noi informații, în exclusivitate, despre oribila crimă care a șocat o țară întreagă. Carmen, tânăra de 18 ani din Satu Mare, elevă la Colegiul Național Mihai Eminescu din Baia Mare a fost ucisă cu sânge rece în 5 martie. Făptașul, iubitul ei, un tânăr de 21 de ani. Informațiile pe care vi le vom reda mai jos, pe surse, sunt de-a dreptul șocante, aviz deci celor sensibili.

În exclusivitate, vă prezentăm imagini cu tânărul de 21 de ani reținut și suspectat că și-a omorât iubita. Mai mult, avem informații pe surse, din rândul anchetatorilor, despre modul extrem de brutal în care tânăra a fost ucisă. La scurt timp de la dispariția lui Carmen, s-a emis un mandat de aducere pe numele iubitului său (C. Cristian Mihai). Cel mai probabil, pentru a da declarații cu privire la dispariția tinerei. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor când au descoperit că bărbatul încerca să iasă din țară. Cristian a fost oprit de către polițiștii de la PTF Petea și condus la audieri.

Detaliile șocante ale unei anchete care poate ajunge studiu de caz

Potrivit surselor ActualMM.ro, tânărul s-ar fi aflat sub influența drogurilor în momentul în care a fost prins de către polițiști. Se îndrepta spre Olanda, țară în care a mai locuit și de unde se întorsese în februarie 2020, când a și cunoscut-o pe Carmen.

După ore întregi de audieri, Cristian le-ar fi spus anchetatorilor ceva ce nimeni nu și-ar fi dorit să audă: și-ar fi recunoscut fapta. Mai exact, tânărul le-ar fi explicat cu lux de amănunte cum a ucis-o pe Carmen. Tot acesta le-ar fi indicat și locul în care a ascuns cadavrul tinerei.

ATENȚIE, URMEAZĂ INFORMAȚII CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Suspectul i-a condus pe anchetatori în mijlocul unui câmp retras, aflat pe raza județului Satu Mare, lângă localitatea Dorolț. Ajunși la fața locului, oamenii legii au făcut o descoperire terifiantă: cadavrul lui Carmen, desfigurat și acoperit parțial cu pământ zăcea la marginea unui câmp arat.

Arma crimei ar fi fost un box, găsit la doar câțiva pași de trupul fetei. Din păcate, ororile crimei întrec orice imaginație. Potrivit surselor ActualMM, după ce ar fi lovit-o fără milă în mod repetat în zona feței, victima era încă în viață. Atacatorul ar fi întors-o cu fața spre pământ, după care ar fi călcat-o cu piciorul pe cap până când aceasta a rămas fără aer și și-a dat ultima suflare.

De departe cea mai îngrozitoare informație care ne-a parvenit din surse apropiate anchetatorilor este despre reacția criminalului: acesta ar fi râs în momentul în care anchetatorii au descoperit cadavrul fetei.

Motivul crimei, (încă) un mister

Motivul crimei rămâne unul dintre misterele anchetei pe care o coordonează procurorii. S-au vehiculat fel și fel de teorii, cea mai cunoscută dintre ele fiind că suspectul voia să o ducă în străinătate, victima neacceptând, ceea ce ar fi dus la crimă. Nici una dintre teorii nu a fost confirmată de către anchetatori.

Cine este criminalul

ActualMM a luat legătura cu un cunoscut al tânărului anchetat pentru uciderea lui Carmen. Sub protecția anonimatului, acesta ne-a dezvăluit una dintre multele întâmplări violente din trecutul criminalului.

A fost plecat în Olanda o vreme. Nu știu exact ce făcea acolo. Ce știu sigur e că se droga destul de des. Era violent, mai ales când se droga. Atât verbal, cât și fizic. Sărea la prietenii lui… În Olanda, și-a jefuit un prieten. I-a pus cuțitul la gât și i-a cerut bani. Ăla, de frică i-a dat. El a luat banii și dus a fost”, a declarat pentru ActualMM acesta.

Povestea de dragoste dintre victimă și atacator

Unul dintre lucrurile pe care Carmen și Cristian le aveau în comun era faptul că bunicii lui locuiau în apropierea localității natale a fetei. Potrivit surselor ActualMM.ro, cei doi se cunoșteau de puțină vreme. Mai exact, s-au cunoscut online, în luna februarie. Chiar înainte cu puțin timp ca tânărul să se întoarcă în țară. Abia se cunoșteau, erau împreună de nici măcar o lună. Nimeni nu ar fi putut bănui că povestea lor se va termina în acest mod brutal.

PRECIZARE: ActualMM a intrat în posesia imaginilor de la fața locului, respectiv imagini cu trupul neînsuflețit al tinerei. Din respect pentru ea și pentru familia îndurerată, care nu are nevoie de o altă lovitură, dar și pentru ca imaginea lui Carmen de dinainte ca viața ei să fi fost curmată să rămână vie în inima tuturor celor care au cunoscut-o, ActualMM a ales SĂ NU publice aceste imagini.

ACTUALIZARE:

ActualMM.ro vă prezintă, în exclusivitate, noi imagini din cazul care a șocat o țară întreagă. În prima imagine este C. Cristian Mihai, tânărul care i-a șocat pe anchetatori imediat după ce a fost reținut și dus la audieri, cu mărturiile sale. Surse ActualMM.ro, apropiate anchetei, susțin că tânărul ar fi râs în momentul în care a ajuns cu anchetatorii la trupul fără viață al victimei sale.

În a doua fotografie sunt anchetatorii în momentele în care au fost conduși la locul în care criminalul și-a îngropat victima.

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA