spot_img
AcasăberzmudeEXCLUSIV ActualMM.ro - Campanie "murdara" in Scoala Generala si Gradinita din Rona...

EXCLUSIV ActualMM.ro – Campanie „murdara” in Scoala Generala si Gradinita din Rona de Jos (galerie foto)

DISTRIBUIȚI

Campanie murdara! Asa este considerat gestul de astazi, 1 iunie 2012, al actualului primar si candidatului PNL la functia de primar, Ioan Herbil din Rona de Jos. Candidatul PD-L la Primaria Rona de Jos a fotografiat copii si parintii care au primit atat la scoala cat si la gradinita cadouri din partea candidatului PNL, toate frumos ambalate in pungi care ii indemna sa voteze PNL. „Astazi intre orele 11 si 12.30 candiatul PNL Ioan Herbil a impartit in Scoala Generela si la Gradinita din Rona de Jos diverse cadouri ambalate in pungi inscriptionate cu PNL.

Eu am facut fotografii si in acel moment concurentul meu s-a enervat si mi-a adresat injurii. Din acest motiv am sunat la 112 si am spus ce se intampla.

Un echipaj al Politiei Sighetu Marmatiei a sosit la fata locului. Am dat declaratii la politie despre ce s-a intamplat.Politistii au audiat si copiii, parintii acestora. Nu mi se pare normal sa se faca politica in unitatile de invatamant si chiar nu inteleg de ce a trebuit sa puna cadourile respective in pungi cu sigla unui partid” a declarat pentru ActualMM.ro, Vasile Negrea, candidat PDL la Primaria Rona de Jos.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA