AcasăActualitateEXCLUSIV ACTUALMM.RO – Alți doi tineri băimăreni care ar fi consumat drogul...

EXCLUSIV ACTUALMM.RO – Alți doi tineri băimăreni care ar fi consumat drogul „zombie” au fost surprinși într-un parc

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV ACTUALMM.RO   Noi imagini șocante surprinse în municipiul Baia Mare. În urmă cu câteva zile, drogul „zombie” a fost confirmat în orașul nostru după ce trei tineri au fost filmați pe strada Electrolizei vegetând pe marginea unui gard.

De data aceasta, alți doi tineri au fost surprinși de un trecător după ce ar fi consumat substanța interzisă care face ravagii în Europa.

În imaginile surprinse într-un parc de lângă Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” se vede cum cei doi tineri sunt total rupți de realitate, mișcându-se anormal și speriind lumea care are nenorocul de a trece pe lângă aceștia.

Cititorul nostru ne-a precizat că persoanele din imagini vin aproape în fiecare zi în acel parc și se droghează cu substanța care îi transformă în „zombie”. Mai mult, povestește cititorul nostru, aceștia devin recalcitranți și chiar violenți cu persoanele care le atrag atenția.

Cazul este cu atât mai grav cu cât locul în care cei doi consumă stupefiantele într-un parc aflat la mică distanță de o școală și frecventat de copii.

Despre substanța care acaparează încet România, dar și întreaga Europă, se știe că este produsă în China și Taiwan. Potrivit autorităților, drogul este extrem de puternic – de 15 ori mai puternic decât cocaina și de 20 de ori mai ieftin, fiind practic la îndemâna oricui. De asemenea, fiind o substanță foarte puternică, chiar și o doză din drogul „zombie” poate fi mortală.

Vă avertizăm că urmează imagini video șocante

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA