AcasăEvenimentEXCLUSIV ActualMM.ro - ACTUALIZARE 2 - Doua autoturisme ale unui politist de...

EXCLUSIV ActualMM.ro – ACTUALIZARE 2 – Doua autoturisme ale unui politist de la Arme in flacari pe strada Rotundu din Borsa

DISTRIBUIȚI

Echipajele de pompieri militari din Borsa au fost sesizate in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 2,00, ca pe strada Rotundu din orasul Borsa ard ca torta doua autoturisme. La fata locului cele sesizate s-au confirmat echipajele de interventie reusind sa stinga rapid focul. Deocamdata nu se cunoaste cauza izbucnirii focului pompierii efectuand cercetari in acest sens. Cert este faptul ca un autoturism de teren Mitsubishi Pajero si un Citroen au fost distruse de flacari. Cele doua vehicule erau parcate unul langa celalalt.

ACTUALIZARE

Conform unor surse din randul anchetatorilor ActualMM.ro a aflat ca ambele autoturisme sunt ale unui politist de la Arme, Explozivi Substante Toxice Maramures. Una a lui si cealalta a sotiei acestuia. Ambele masini erau in garaj. Sursele noastre sustin ca politistul Gheorghe Stetcu nu se afla in tara in acest moment, fiind plecat in Belgia in concediu. Deocamdata nu se stie exact daca vehiculele au fost incendiate sau cauza a fost un scurt-circuit. De altfel, anchetatorii sustin in acest moment ca se efectueaza cercetari cu privire la cauza izbucnirii focului.

ACTUALIZARE 2 – Distrugere la Borşa

În 09.11.2012, la ora 01,30, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi prin  apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe str. Rotundului au fost incendiate două autoturisme. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi două echipaje din cadrul ISU Borşa care au localizat şi stins incendiul. Nu s-a putut stabili cauza incendiului, aceasta fiind in curs de cercetare de către lucrătorii ISU Maramureş. Nu au fost victime omeneşti şi nu au fost puse în pericol imobilele sau bunuri din împrejurimi. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor şi a cauzei producerii incendiului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA