AcasăNews AlertEXCLUSIV ACTUALMM - Ioan Romeo Roşiianu are ordin de restricţie, după ce...

EXCLUSIV ACTUALMM – Ioan Romeo Roşiianu are ordin de restricţie, după ce și-a nenorocit iubita! Instanța îl obligă pe jurnalist să își predea și arma pe care o deține și să meargă la consiliere psihologică!

DISTRIBUIȚI

În ciuda faptului că a negat vehement că şi-a agresat iubita, jurnalistul Ioan Romeo Roşiianu a minţit iar 2.actualmm.ro are dovada. Pe portalul Judecătoriei Baia Mare este postată prima măsură luată de magistraţi împotriva jurnalistului în dosarul deschis de femeia agresată de acesta.

Astfel, în dosarul înregistrat pe data de 11 martie, Monica Marchiş apare ca reclamantă împotriva lui Ioan Romeo Roşiianu, iar obiectul dosarului este ordin de protecţie.

Magistraţii au decis să admită cererea reclamantei, dar soluţia nu este definitivă. „Admite cererea reclamantei Marchiş Monica în contradictoriu cu pârâtul Roşiianu Ioan Romeo şi în consecinţă: Obligă pe pârâtul Roşiianu Ioan Romeo, la păstrarea, timp de 6 luni începând cu data de 14.03.2016, a unei distanţe minime de 200 m faţă de reclamantă, faţă de locuinţa acesteia,situată în …şi …. şi faţă de locul de muncă al acesteia …. Interzice pârâtului Roşiianu Ioan Romeo orice contact cu reclamanta, inclusiv telefonic, corespondenţă poştală, electronică, mesaje SMS. Obligă pârâtul să predea poliţiei arma neletală de autoapărare cu proiectil de cauciuc marca Walther PP, seria B006428, calibru 10 X 22T, deţinută în baza permisului de armă tip B seria B nr. 009359, eliberat de IPJ Maramureş la data de 01.08.2008. Obligă pe pârâtul Roşiianu Romeo Ioan la urmarea consilierii psihologice. Dispune ca plata onorariului d-nei avocat Libotean Ionela, în cuantum de 260 lei, cuantum stabilit conform art. 2 lit. m din Protocolul nr. 48025/2015, încheiat între Ministerul Justiţiei şi Uniunea Naţională a Barourilor din România, să se efectueze din fondurile Ministerului de Justiţie. Dispune comunicarea prezentului ordin de protecţie Poliţiei municipiului Baia Mare, Poliţiei comunei Groşi şi Poliţiei comunei Satulung. Obligă Primăria municipiului Baia Mare să sprijine accesul pârâtului Roşiianu Romeo Ioan la consiliere psihologică. Conform art. 32 din Legea 217/2003, republicată, încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin prezentul ordin constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an. Executorie fără somaţie sau fără trecerea vreunui termen. Cu recurs în 3 zile de la pronunţare. Recursul se va depune la Judecătoria Baia Mare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 14.03.2016”, se arată pe portalul Judecătoriei Baia Mare.

rosiianuIoan Romeo Roşiianu are termen trei zile să conteste această primă măsură a magistraţilor, dar dosarul va fi judecat mai departe pe fond pentru loviri şi alte violenţe.

Actualmm.ro a fost prima publicaţie care a scris despre incidentul petrecut în dimineaţa zilei de 1 martie 2016, dar Ioan Romeao Roşiianu a negat vehement că şi-ar fi bătut iubita şi chiar a acţionat publicaţia în instanţă pentru că ar fi scris „cu rea credinţă ŞI FĂRĂ SĂ MI SE FI CERUT VREUN PUNCT DE VEDERE, aşa cum prevede şi Codul Deontologic al Jurnalistului Profesionist, dar şi Statutul Jurnalistului Profesionist, şi cu grave încălcări ale legilor în vigoare DĂ CA SIGUR faptul că eu m-aş face vinovat de agresarea unei persoane, al cărui nume nu este precizat în articol însă. Dar al meu da! De asemenea, în mai multe rânduri se subliniază în articol faptul că aş fi fost băut”, a scris Ioan Romeo Roşiianu în documentul trimis instanţei.

Vezi aici hotărârea judecătorească. 

Citește și: http://2.actualmm.ro/exclusivitate-actualmm-ro-un-jurnalist-din-baia-mare-si-a-batut-iubita-de-a-bagat-o-in-spital/

Știre în curs de actualizare.

credit foto: ifz.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA