AcasăNews AlertACTUALIZARE - EXCLUSIV ACTUALMM – Echipaj de ambulanță atacat cu bâte de...

ACTUALIZARE – EXCLUSIV ACTUALMM – Echipaj de ambulanță atacat cu bâte de baseball. Agresorul s-a ales cu dosar penal

DISTRIBUIȚI

În noaptea de marți spre miercuri, un echipaj alcătuit dintr-un asistent și un ambulanțier aparținând substației Borșa a fost atacat cu o bâtă de baseball tocmai de persoana agitată la care a fost chemat echipajul. La locul solicitării, bărbatul recalcitrant din cauza căruia au fost solicitați a „atacat” cu o bâtă ambulanța, spărgând parbrizul, apoi  a sărit și la geamul lateral dreapta (unde stătea asistenta), pe care l-a și spart.

Asta nu a fost de ajuns, după ce a spart geamul s-a aplecat înăuntru și a lovit femeia de două ori provocându-i leziuni la mână și rupându-i două coaste.

ACTUALIZARE

Asistenta rănită în urma altercaţiei cu bărbatul recalcitrant a suferit o leziune toraco-abdominală, a fost consultată de medicii borşeni, dar nu a rămas internată. Martorii spun că bărbatul care a agresat-o era într-o stare avansată de ebrietate şi a fost dus şi el la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele lui poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare, distrugere şi alte violenţe.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA