AcasăNews AlertEXCLUSIV ACTUALMM - Cristian Heuberger a picat examenul și nu va mai...

EXCLUSIV ACTUALMM – Cristian Heuberger a picat examenul și nu va mai fi director la Șincai

spot_img

DISTRIBUIȚI

EXCLUSIV ACTUALMM Profesorul Cristian Heuberger, cunoscut ca fiind și directorul prestigiosului Colegiu Național Gheorghe Șincai din Baia Mare, a fost respins astăzi, 26 octombrie, la cea de-a doua probă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și directori adjuncți ai instituțiilor de învățământ din județul Maramureș.

 

Cristian Heuberger a fost notat la proba de analiză și evaluare a CV-ului după ce a fost notat cu calificativul 26.250.

EXCLUSIV ACTUALMM heuberger

Având în vedere faptul că actualul director al Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare a fost singurul care și-a depus dosarul pentru ocuparea, în continuare, a funcției, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș va numi un nou director interimar la unitatea de învățământ.

Acest lucru se va întâmpla cel mai probabil la mijlocul lunii decembrie, iar noul director va fi detașat până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea funcției de conducere. Concursul trebuie însă desfășurat până la data de 31 august 2017.

Cristian Heuberger deține și funcția de consilier în cadrul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice. Înainte să ajungă directorul uneia dintre cele mai bune instituții de învățământ din Baia Mare, Heuberger a deținut funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș. El a fost numit în funcția de director al CN „Gheorghe Șincai” în august 2013.

Vom reveni cu amănunte.

Simona Vasiac

S-ar putea să te intereseze și: http://2.actualmm.ro/inca-o-schimbare-maramuresul-de-astazi-un-nou-subprefect-vezi-cine-este/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA