AcasăMARAMURESUL ISTORICEXAMEN MEDICI – Peste 400 de absolventi de medicina s-au inscris la...

EXAMEN MEDICI – Peste 400 de absolventi de medicina s-au inscris la concursul de Rezidentiat

DISTRIBUIȚI

Concursul de Rezidentiat a intrat in linie dreapta. 420 de absolventi de medicina s-au inscris la examenul de anul acesta. 95 dintre acestia concureaza pentru cele 98 de locuri scoase la concurs, restul de 325 au optat pentru 318 posturi vacante.  Concursul de Rezidentiat, organizat de Ministerul Sanatatii va avea loc in 20 mai si se va desfasura in Centrul Universitar Bucuresti.

Pentru a fi diminuat deficitul de medici specialisti cu care se confrunta reteaua de asistenta medicala, la inceputul acestui an, oficialii Ministerului Sanatatii au hotarat sa organizarea un nou concurs de intrare in Rezidentiat. Decizia a fost luata dupa ce, circa 40%, din posturile scoase la concurs in sesiunea din 20 noiembrie 2011, au ramas neocupate. Cele mai multe locuri si posturi ramase neocupate sunt in specializarile – Medicina de urgenta, Neonatologie, ATI si Pediatrie.

Detaliile privind organizarea concursului de Rezidentiat se gasesc  pe pagina web a Ministerului Sanatatii: www.ms.ro.

Listele cu repartitia candidatilor in sali vor fi afisate cu 24 de ore inainte de inceperea concursului. Absolventii de medicina vor fi examinati in data de 20 mai, iar concursul se va desfasura numai in Centrul Universitar Bucureşti.

Adina TIMIS

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA