AcasăActualitate112EVENIMENTE RUTIERE DE CRĂCIUN ÎN MARAMUREŞ - Răniţi în Baia Mare şi...

EVENIMENTE RUTIERE DE CRĂCIUN ÎN MARAMUREŞ – Răniţi în Baia Mare şi Colţirea, conductă de gaz distrusă la Tăuţii de Sus şi mai multe maşini avariate

DISTRIBUIȚI

În Ajun şi în prima zi de Crăciun pe șoselele din Maramureș s-au produs mai multe accidente rutiere soldate cu persoane rănite, dar și cu pagube materiale importante.

Șoferul unui autoturism a fost la un pas să ajungă în albia râului din Vadu Izei, la ieșirea spre Oncesti. Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă mașina a fost avariată.

Și tot în 24 decembrie, la Sighetu Marmației, un autoturism a luat foc pe strada Tractorului, lângă Kaufland. Nu a fost nimeni nu a fost rănit.

Pe Bd Independenței din Baia Mare, în Ajun, două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier. Au intervenit pompierii și echipajele Ambulanței și SMURD.

În dimineața de Crăciun, pe strada Pietrarului nr. 7 din Tautii de Sus, șoferul unui autoturism a distrus o conductă de gaz. Pompierii au izolat zona până când angajații firmei distribuitoare au intervenit. Nimeni nu a fost rănit.

Tot astăzi, în jurul orei 11.10, la ieșirea din Coţirea spre Ardusat s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Au intervenit pompierii și echipajul SMURD din Fărcaşa.

Sursa info Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA